FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 0-0

Rednic l-a atacat pe Bratu și la conferință: "N-am văzut în viața mea așa ceva!" + când ajung la București primele achiziții: "Să nu cadă avionul cu ei, Doamne ferește!"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2018 01:05

La conferința de presă de la finalul meciului cu Concordia Chiajna, 0-0, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a oferit mai multe detalii despre jucătorii care vor veni la echipă în această săptămână. 

"Doi jucători au deja bilete luate, până duminică sper să fie cel puțin patru nume noi. Pe unii jucători îi cunosc, i-am văzut. Sper să nu cadă avionul cu ei, Doamne ferește, sau să se ducă în altă parte. Vor veni și jocul nostru va crește în calitate. Sunt jucători cu experiență, unii chiar joacă în echipele lor naționale.

Mă mișc. Nu-i ușor, dar trebuie să fac ceva. Mă gândesc întâi la meciul din Cupă, apoi la cel cu Voluntari din campionat. Sper ca până duminică să am cel puțin trei jucători legitimați", a spus Rednic.

"Sper ca jucătorii noi să apară. E vorba de un portar, un mijlocaș, un fundaș stânga, un fundaș central și un atacant" Mircea Rednic, la flash-interviu

"N-am văzut în viața mea așa ceva!"

Rednic l-a atacat a doua oară luni seară pe Florin Bratu, tehnicianul alături de care Dinamo a început campionatul.

"Nu știu cine e vinovat, dar să spui că nu ești responsabil de ce s-a întamplat la Dinamo? Treaba lui. Să nu faci o săptămână un antrenament fizic? N-am văzut în viața mea așa ceva!".

"Mai sunt 13 etape. Am văzut nivelul echipelor noastre, deci nu-mi fac probleme. Cu puțină calitate, sunt sigur că vom aduna suficiente puncte pentru a ne califica în play-off. O să vedeți că punctul acesta de la Chiajna va conta. Cred până la sfârșit în play-off, eu mereu am fost așa" Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  31 Octombrie 2018, 01:33

Rostogolirea spre retrogrdare este evidentă Rednic sta acolo, baga optimism în declaratii, ca e gratis, își ia banii de la Anghelache, via Negoită si... mai taxează jucătorii pentru a-i baga in teren? Că prin asta a devenit celebru.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Octombrie 2018, 12:05
Postat de conasu_boeru pe 30 Octombrie 2018, 11:55

Echipa a mers cu Bratu câteva etape din entuziasm, ambiție , toți vroiau să demonstreze , antrenorul era vocal, ....încet încet totul a început să scârție, au început discuții în vestiar, echipa nu se mai regăsea, iar după plecarea lui Nedelcearu și apoi Malangu urmat de ”scandalul Nistor” s-a rupt totul iar echipa a capotat !!! Bratu a ridicat doar tonul și biciul, dar nu a știut să gestioneze starea proastă, a adus niște jucători mai slabi decât cei din lot, după min. 65 aveau o cădere fizică , au venit rezultatele din ce în ce mai proaste iar echipa a intrat ”la terapie intensivă” cu un nou medic care depăsit de situație a fost nevoit să lase locul ”șefului de secție” !!! Bratu este de vină pentru cum arată echipa acum....iar Negoiță pentru că a vândut în opinia mea TREI jucători care nu trebuiau vânduți cel puțin doi ani : Costache, Nedelcearu, Malangu ...și pe sume derizorii ! O vină o poartă și Dănciulescu care nu a făcut nimic, a fost doar decor ! Măcar lua atitudine când era atacată echipa și clubul dacă altceva nu a făcut ! Singura parte bună dacă se poate spune este că echipele din campionat s-au egalizat ca valoare de asta și diferența mică după 13 etape între primele și ultimele locuri ! Asta e bine pentru Dinamo care cu o organizare bună, 3-4 schimbări mai bune în lot și ambiție pot remonta handicapul creat !

poate ai si tu dreptatea ta, dar echipa a mers binisor la inceput pentru ca era echipa cu care s-a facut pregatirea de vara si intreg playoutul trecut. se stabilisera niste relatii de joc..apoi s-au adus de nicaieri niste jucatori cu 0 relatii de joc si 0 valoare care au dat totul peste cap + plecare lui may care lega bine mijlocul. te uiti la gomelt, mezague, cooper, subotic si nu poti intelege cum au intrat oamenii astia in meseria de fotbalisti.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Octombrie 2018, 12:01
Postat de fcsbnuesteaua pe 30 Octombrie 2018, 11:04

De vina este negoita nu bratu ...in 7 ani nu a cumparat un jucator ....dinamo a ajuns sub echipe ...precum iasi ..gaz metan chiar si dunarea ...

echipele alea ce jucatori au cumparat ? Dinamo cand s-a batut la campionat pana in ultima etapa si a batut steaua 7-1 la general in dubla mansa tot cu jucatori adusi gratis a facut-o. diferenta in liga 1 nu are cum sa o faca un jucator pe care dai 1 milion sau jumate de milion...dovada fcsb. daca iei vreo 7-8 jucatori de 4-5 milioane bucata atunci da, defilezi. dar nimeni nu face asa ceva la noi.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close