FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 0-0

Mircea Rednic, atac FURIBUND la adresa lui Bratu: "Nu Negoiță a făcut transferurile și pregătirea!" » Anunță 5 transferuri și dă într-un jucător

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 23:02

Mircea Rednic a reacționat după remiza cu Concordia, scor 0-0. A ținut să le ia apărarea jucătorilor în fața fanilor, lui Ionuț Negoiță, care a fost apostrofat, a anunțat noi transferuri și a lansat câteva atacuri la adresa lui Florin Bratu. 

"Să fim fericiți că n-am luat gol! Prima repriză ei n-au avut nicio ocazie. A doua repriză adversarul ne-a dominat. Am observat și la meciul cu Dunărea o cădere fizică.

Înțeleg că suporterii sunt supărați. Au tot dreptul! Negoiță nu are nicio vină. Tot ce s-a întâmplat aici nu e vina lui. E limita lor, a fotbaliștilor! Și știți care e dragostea mea pentru Negoiță. Nu mi-e foarte drag.

Din păcate nu se poate mai mult. Sper că săptămâna aceasta ne vom întări. Trebuie să o facem, altfel nu știu ce voi face cu acest lot. Sunt obligat să-i văd pe toți. Mi-aș dori mai mult și băieții vor, suferă, dau totul.

Nu se poate ca la Dinamo să ajungă fotbaliști care nu joacă la alte echipe din Liga 1, pe la Mediaș sau Botoșani (n.r Popovici). Aici nu e vina lui Negoiță. El a asigurat un buget. Nu el a făcut transferurile și pregătirea. 

Încerc cu acest lot să ne calificăm în Cupă, sper ca jucătorii noi să apară. Un portar, un mijlocaș, un fundaș stânga, un fundaș central și un atacant. Sper să vină toți 5 până la finalul săptămânii", a zis Mircea Rednic la TV Digi Sport. 

Citește și:  VIDEO + FOTO Dezastru în alb și roșu » "Câinii" au fost dominați la Chiajna și n-au scos decât un punct

Scene reprobabile la Chiajna! Dinamoviștii, înjurați de propriii fani + sunete rasiste la adresa lui Cooper

GALERIE FOTO RUPTURĂ TOTALĂ » Ce s-a întâmplat la finalul meciului! Rednic, nervos pe fani: ce directivă le-a dat jucătorilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  30 Octombrie 2018, 11:54

f corect a punctat rednic, nu mai e nimic de comentat in plus.

davveroirl
davveroirl  •  30 Octombrie 2018, 11:21

sa vedem cine a luat teapa acum ,Rodnic sau rinamo !?

geogeo
geogeo  •  30 Octombrie 2018, 11:17

Complet lipsit de fair-play este ceea ce face Rednic. Si daca ar avea dreptate nu ar trebui sa faca afirmatiile pe care le face la adresa lui Bratu. Sa nu i se intoarca toate jignirile la adresa altora!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează