FOTBAL  »  Superliga  »  REDNIC LA DINAMO

REDNIC LA DINAMO // Previziunea lui Florin Bratu s-a împlinit mai devreme! "Niculescu nu se aştepta nici în visele lui cele mai urâte la aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 12:24

 Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! Antrenorul era liber de contract după despărțirea de Al Faisaly. "Puriul" e la al 4-lea mandat în "Ștefan cel Mare". 

"E dificil, e greu, Niculescu nu se aştepta nici în visele lui cele mai urâte la aşa ceva. Caut să înțeleg mutarea și nu reușesc să găsesc explicația. Mi-e foarte greu şi nu îmi vine să cred. Mi-aş fi dorit să văd mai multă stabilitate şi să li se acorde mai mult credit antrenorilor la Dinamo.

La Dinamo, problemele sunt mult mai adânci şi nu cred eu că doar antrenorii sunt de vină. Ei vin şi pleacă, aşa, pe bandă rulantă. E destul de dificil să poți face treabă.

Este un moment periculos pentru că li se acordă un alibi perfect jucătorilor dacă nu au succes", a zis Bratu la TV Digi Sport. 

În urmă cu două zile, Bratu, într-o altă intervenție telefonică la postul TV, presimțise că Niculescu nu o va duce mult la Dinamo, estimând că va pleca în iarnă.

Citește șiEXCLUSIV Rednic la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura la miezul nopții! Ce se întâmplă cu Niculescu

REDNIC LA DINAMO // EXCLUSIV Și eu ce fac, nea Mircea? CIRC la Dinamo după numirea lui Rednic! Ce s-a întâmplat azi-noapte acasă la Niculescu

REDNIC LA DINAMO / EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo au aflat că a venit Rednic de la reporterii GSP.ro: "Serios? Habar nu aveam!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
marius.bxl
marius.bxl  •  13 Octombrie 2018, 19:50

Bai btatule niculescu a luat 40.ooo in 3 saptamani tu?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Octombrie 2018, 15:55

Bratule, dar tu ce i-ai făcut lui Dima? Ai insistat să-l aduci la Dinamo pentru a nu-l utiliza deloc și să-l pui, apoi, pe liber. Așa că, taci!

bradut
bradut  •  13 Octombrie 2018, 15:32
Postat de iosif_xii pe 13 Octombrie 2018, 13:31

Rednic vine, sta un an, il jefuieste pe negoita si apoi pleaca HAHAAAHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAHA

Da, mah, sa-l jefuiasca ca data trecuta! Cata minte trebuie sa detii.....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează