FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK, GSP.RO

Rednic nu e deranjat că joacă des contra Stelei: "Ne pregătim pentru Europa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2016 18:39

Mircea Rednic a prefațat partida pe care Dinamo o va disputa împotriva formației ASA Târgu Mureș, din etapa a șaptea a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul "câinilor" susține că nu are o favorită pentru meciul dintre Steaua și Astra.

"Eu ţin cu Dinamo şi vreau ca din cele patru meciuri pe care le mai avem de jucat să iau maxim de puncte. Ne pregătim pentru Europa, deci îmi place că avem multe meciuri cu Steaua.

Sunt nerăbdător să văd Steaua - Astra, mai ales că am meci miercuri cu Steaua. Obiectivul nostru este de a termina în primele trei locuri. Băieţii au o primă pentru asta şi au interesul să joace bine", a declarat tehnicianul, conform news.ro.

La meciul cu ASA, Rednic nu se va putea baza pe Vlad Olteanu, suspendat timp de două etape în urma unui fault dur asupra lui Ștefan Bărboianu, la meciul dintre Dinamo și Concordia Chiajna (1-1), jucată joi, în semifinalele Cupei Ligii.

Dinamo joacă împotriva celor de la ASA, duminică, de la 20:30, pe Arena Națională.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dogbv
dogbv  •  16 Aprilie 2016, 20:34

Cum adica Olteanu a luat 2 etape??? Si Pintilii a luat numai 1 dupa eliminarea cu Dinamo? A fost la fel...galben+galben.

spinoza
spinoza  •  16 Aprilie 2016, 19:20
Postat de jullien_alphonse pe 16 Aprilie 2016, 19:18

Lăsaţi-i să se pregătească pentru "Şempions Lig" :)))).

Da! Daaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  16 Aprilie 2016, 19:18

Lăsaţi-i să se pregătească pentru "Şempions Lig" :)))).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează