FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA RAPID

Rednic: "Nu-l iert pe Burdujan!"

Articol de , - Publicat joi, 28 februarie 2008 00:00

Rednic spune că va continua în instanţă disputa cu Burdujan


Lucian Burdujan bate în retragere, dar Mircea Rednic nu e dispus la o reconciliere cu fotbalistul său. "L-am dat în judecată, în cîteva zile va primi citaţia! Îmi pare rău, dar nu mai pot tolera minciunile astea! I-am mai dat lui Burdujan şi bani din buzunarul meu, pentru că ştiam că are un salariu mai mic decît al celorlalţi jucători", a spus antrenorul.

Atacantul a încercat să nege ieri acuzaţia pe care i-a adus-o lui Rednic, cum că a luat comisioane din transferurile străinilor aduşi iarna aceasta în Giuleşti, la o zi după ce tehnicianul spusese că "n-am crezut că declaraţiile lui Burdujan sînt reale, dar mi le-a confirmat chiar el!". Directorul general Zotta l-a atacat din nou pe Lucian, care s-a prezentat deja ieri la echipa a doua a clubului: "Să nu uite că s-a dat lovit înainte de meciul din tur cu Dinamo!". "Nu este adevărat că am refuzat să joc. Nu-i doresc nimănui să aibă accidentările pe care le-am avut eu. Eu am dat totul pentru Rapid", a replicat vîrful de 24 de ani.

"Îi aranjasem lui Burdujan un transfer la Maritimo, dar a refuzat, deşi cîştiga 140.000 de euro în primul an. Nu ştie ce vrea de la viaţă!"
Mircea Rednic

Clauză imposibilă
Burdujan are cel mai mic contract dintre titulari, 50.000 de dolari, şi nici nu are garanţia că îşi primeşte salariul integral. Motivul? O clauză în contract care este aproape imposibil de realizat: trebuie să bifeze 26 de meciuri şi să marcheze 15 goluri în actualul sezon. Pînă acum, a evoluat în 15 partide şi are 6 reuşite. Daca nu îndeplineşte condiţiile, ia mai puţini bani, suma calculîndu-se în funcţie de numărul meciurilor şi de cel al golurilor.

Vine Todorov

Grigore Sichitiu a anunţat că mai vine un jucător străin, cel tîrziu astăzi, cînd se încheie perioada de transferuri: "Avem o surpriză pe care o pregătim pe ultima sută de metri. Aducem încă un jucător străin, dar nu vreau să dau numele sau postul, să nu se mai întîmple ca şi cu Salou". Conform unor surse din interiorul clubului, este vorba de internaţionalul bulgar Iordan Todorov (27 de ani). Jucătorul de la ŢSKA costă 500.000 de euro şi joacă fundaş dreapta, post pe care Rednic nu îl are decît pe Săpunaru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  28 Februarie 2008, 13:58

marsh wei boule hai sictir cu burdu castigam meciul cu urziceni DEMISIA

 •  28 Februarie 2008, 13:10

La Rapid nu se castiga nici bani, nici campionat da' presiune pe jucatori cat cuprinde. Astia sunt si fraeri de stau/vin. Asa le trebuie daca nu au minte.

 •  28 Februarie 2008, 13:04

cel mai nasol e ca noi nu putem sa facem mare lucru decat sa punem presiune pe rednic,sa speram ca conducerea rapidului o sa i-a in seama si fanii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează