FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic nu uită și nu iartă: "La Dinamo, antrenorul e pus într-o situație penibilă" » Anunță că un jucător dinamovist e dorit în Belgia

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 16:53

Mircea Rednic nu uită prin ce a trecut pe la Dinamo. Antrenorul celor de la Mouscron crede că strategia celor din Ștefan cel Mare nu s-a schimbat de la plecarea sa.

"E același stil. Se face totul pe ultima sută de metri. Antrenorul este pus într-o situație penibilă, să folosească un jucator care vine nepregătit. Plus la Dinamo se cer performanțe. Dacă nu ai continuitate și tot schimbi jucatorii și antrenorii, nu ai cum sa faci performanță", a declarat Mircea Rednic pentru TV DolceSport.

Mai mult, antrenorul anunță încă o plecare de la Dinamo. Hanca, Filip și Nemec au fost cei mai curtați dinamoviști în acestă vară.

"E un jucător care în ultimele 6 luni a avut o evoluție foarte bună, chiar a ajuns și la echipa națională. E un interes foarte mare pentru el. Nu știu dacă e Hanca, dar știu că o echipă foarte bună din Belgia vrea să îl aibă", a adăugat "Puriul".

Mijlocașul Sergiu Hanca, 25 de ani, a avut o ofertă din Belgia, de la Gent.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  08 Iulie 2017, 20:44

Cu comision ,sau fără cum ai vrei domnul Drept ,ia-l pe Palici că tu la-i adus și punei virgule!!!! La Dinamo mai ajungi când vine Tucudean!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Iulie 2017, 22:35
Postat de steaua_nu_e_fcsb pe 06 Iulie 2017, 19:29

esti platit de pinochio?> taci fr..acu daca nici rednic nu e antrenor ..vai de capu tau

Păi cine poate sa creada ca blatistul asta e antrenor? E cel mult samsar de jucători. Sa ti-l aduc pe Lobonț sa iti povestească cum asta le-a furat plasa de bani din vestiar? Sunt martori la faza in jur de 20 de jucători + staff....Cum il alergau sa il bata pe la Statică jucători, etc. Are multe Strambul de povestit. Dar cele mai misto povesti sunt alea cu luatul banilor de la gigi becali

el11
el11  •  06 Iulie 2017, 21:33
Postat de steaua_nu_e_fcsb pe 06 Iulie 2017, 19:29

esti platit de pinochio?> taci fr..acu daca nici rednic nu e antrenor ..vai de capu tau

Ii platit pe ...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează