FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Rednic şi dubla faţă

Articol de , - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

+ Rednic. Mircea Lucescu spunea că "pentru a ţine în frîu o echipă, de multe ori trebuie să le faci pe plac jucătorilor, chiar dacă mie nu-mi cade bine". Rednic şi-a însuşit asta. La finalul antrenamentelor de dimineaţa, îşi strîngea jucătorii. "Ia ziceţi, băieţi, cum facem după-amiază? Merge încă un antrenament la ora 3? Sau la 3 şi jumătate? Cum vă simţiţi? Facem cum ziceţi voi", le spunea Rednic.
- Rednic. A mai luat ceva de la Il Luce: nu scapă nici un prilej să critice şi să acuze după insuccese, numai că direcţia lui nu sînt arbitrii, ci propriii fotbalişti. "Nu accept miştocarii!", a spus după meciul cu Cracovia. "Jucătorii nu înţeleg că aici e concurenţă!", a spus după partida cu Levski, iar la finalul disputei cu Locomotiv Sofia a ameninţat: "Totul are o limită!".


Îi motivează prin ironie

Rednic este şi el un guraliv, iar uneori îşi pune la zid jucătorii. "Fundaşilor, v-a înşirat atacantul ăla ca pe mărgele", "Lazăre, eşti puşcărie! Bine îţi fac ăştia că îţi dau la picioare :-(", "Burdujan, abia ai intrat, lasă mîinile din şold, nu vezi că alergi mai mult pe lîngă minge?" sînt ironiile Puriului. El mizează pe revolta fotbaliştilor, care-şi văd orgoliul călcat în picioare şi vor să-i demonstreze "Satrapului" că n-are dreptate

Playtech: ŢINUTA ŞOC cu care Gabriela Oţil şi-a uimit fanii! S-a văzut tot, puţini au apreciat detaliul. FOTO!


Comentarii (6)
 •  19 Februarie 2008, 08:32

Iata,Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b* u* x *.to. (fara stelute si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie REFERRER SCRIE huzdupel (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta din iulie 2007 si pana acum fac 230 de euro pe luna si e in crestere. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita

 •  19 Februarie 2008, 08:25

Iar "scrie" Dan Udrea despre Rapid? Yuck. Ce-i cu titlurile astea, dom'le? Ba Rapid are doua fete, ba Rednic; te-a lasat inspiratia? Hai ca stim sigur ca poti mai mult. Oare Dan Udrea, Dan Udrea, cate fetze are?!

 •  19 Februarie 2008, 08:24

muie dinamo

Vezi toate comentariile (6)
Comentează