FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe, caracterizare inedită făcută lui Tamaș: "E ca o pisică!" » Ce spune despre problemele fundașului: "Știm tot"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 09:48

Ediția de ieri a Gazetei Sporturilor a dezvăluit că Gabi Tamaș s-a îmbătat în cantonamentul din Antalya și că a fost la un pas de a fi dat afară de la Steaua, fapt confirmat și de Gigi Becali. Vezi detalii.

Laurențiu Reghecampf a avut o intervenție telefonică și l-a lăudat pe fundașul Stelei, spunând că știe de ieșirile lui Tamaș.

"Pentru mine este istorie momentul ăla. Știu ce jucător și ce om e Tamaș. Nu știu de ce a apărut acum.

Gabi e un om incredibil. Aș apela în orice moment la el. Valoarea lui e foarte mare, iar caracterul lui e foarte bun. Tamaș e ca o pisică. E mereu pozitiv și e un jucător exemplar. Are anumite momente când i se pune pata și are anumite ieșiri. Noi le știm. E foarte bun și e un fotbalist excelent", a spus Reghecampf la TV Digi Sport.

Citește și: Reghecampf lansează provocarea anului: "Aduc cel mai mare băutor de votcă și îl pun pe bancă!"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
cezaro
cezaro  •  07 Martie 2017, 16:12
Postat de capca1 pe 07 Martie 2017, 12:52

Tamaș , atunci când e beat mort, e cel mai bun fotbalist din lotul FCSB ! De fapt, acum, la FCSB sunt vreo trei fotbaliști : Niță, Tamaș, Pintilii și Jakolis. Restul, purtători de ghete cu crampoane.

vezi ca ti-au iesit 4, gigele...mai numara o data..

cainelup
cainelup  •  07 Martie 2017, 12:54

"Tamaș e ca o pisică. E mereu pozitiv" - si asa-s pisicile, vesnic pozitive... Bravo, ba, se vede ca singura pisica din viata ta e Ana. Eu credeam ca ala e ca o pisica pentru ca toarce dupa ce bea lapte.

capca1
capca1  •  07 Martie 2017, 12:52

Tamaș , atunci când e beat mort, e cel mai bun fotbalist din lotul FCSB ! De fapt, acum, la FCSB sunt vreo trei fotbaliști : Niță, Tamaș, Pintilii și Jakolis. Restul, purtători de ghete cu crampoane.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează