FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali vorbește despre beția lui Tamaș din cantonamentul Stelei » De ce a fost iertat fundașul

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 11:56

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a dezvăluit că Gabi Tamaș s-a îmbătat în cantonamentul din Antalya și că a fost la un pas de a fi dat afară de la Steaua. Vezi detalii.

Gigi Becali a confirmat informațiile GSP și a dezvăluit cum a fost salvat fundașul roș-albaștrilor.

"Tamaș face multe lucruri inadmisibile. Poate să supere pe mine, dar așa e. Nu se poate stăpâni. Eu, în cantonament, am pus echipa să voteze. A fost vot secret. Am făcut asta pentru că aveam doar un fundaș central la echipă și pentru că eram în toiul campionatului.

Jucătorii decideau dacă îl acceptă. Le-am zis că dacă îl acceptă, nu înseamnă că se mai tolerează și altor jucători. A votat echipa pentru că nu aveam ce face. Am fost forțați de împrejurări", a spus Becali la TV Sport ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Martie 2017, 10:57

”Puscariatii” si betivii lupta mereu pentru titlu. Altii, curati lacrima si consumatori de apa plata cu lamaie sarbatoresc clasarea in extremis pe locul 6 si se pregatesc de cele trei mari evenimente ale acestui an: 5 ani de la ultima infrangere in cupele europene (dupa care a venit seceta...), 10 ani de la ultimul titlu (multi inainte!) si 20 de ani de la glorioasa incendiere a peluzei din Ghencea. Slujbele coregrafilor, acompaniate la pian, se vor tine, bineinteles, in ziua a saptea, cand se va servi tocanita...

para.para
para.para  •  06 Martie 2017, 21:48

Ba da ce echipa si-au gasit si astia de la gesepe sa promoveze..... puscariati si betivi. Aaaa da, circul zilnic pentru romani. Clar.

agentul0007
agentul0007  •  06 Martie 2017, 14:24

Cum sa nu bea tamas cand mm si reghe bea mai mult ca el ? Mai poate mm acum sa le zica sa numai bea in cantonament cand ei au baut pana nu au mai ajuns la meci ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează