FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe îl "scoate la tablă" pe Iordănescu: "Pun și eu 3 întrebări" » Despre plecări: "Prețul lui Stanciu pus de Gigi, o glumă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 10:46

Laurențiu Reghecampf e și el nemulțumit de faptul că, la solicitarea lui Iordănescu, s-a decis mutarea finalei Cupei Ligii la începutul sezonului viitor pentru a le oferi jucătorilor o vacanță prelungită înainte de Euro. 

"Vreau să pun câteva întrebări referitoare la programul care s-a făcut pentru echipa națională. Sunt doar niște întrebări ale unui antrenor din Liga 1, nu vreau să fie interpretate și să fiu chemat pe la comisii sau mai știu eu pe unde. 

De ce trebuie să existe această pauză pentru jucătorii din România? Nu știu câți vor fi titulari la Euro, serios. Nu cred că vreun jucător din România vrea concediu înainte de Euro.

Finala Cupei Ligii trebuie să se joace înainte de finalul sezonului, nu la vară. Jucătorii care au ajuns în această fază trebuie să își treacă în palmares acest succes, așa e corect. Ce facem cu Chiajna dacă retrogradează? Jucăm finala Cupei Ligii cu o echipă din Liga a 2-a? Acolo s-ar putea schimba multe lucruri în vara asta. Ei depind de rămânerea în Liga 1.  

Altă întrebare e legată de felul în care pregătim sezonul viitor. După Euro se termină fotbalul? Echipele care vor juca la anul în cupele europene, ce facem cu ele? Când se pregătesc? Steaua ar putea să aibă 4 meciuri în 10 zile în startul sezonului următor!

Sunt doar câteva întrebări, sper să se ia o decizie mai înțeleaptă până la urmă. Așa ar fi normal", a zis Laurențiu Reghecampf într-o conferință de presă. 

...despre Euro 2016: "Eu sunt sigur că echipa națională va trece de grupe, iar dacă se va întâmpla asta, vom avea mari probleme, pentru că jucătorii se vor întoarce foarte târziu la cluburi, vor avea și ei nevoie de o pauză, dar asta e, ne descurcăm.

Eu sunt alături de Puiu. Dar decizia asta luată acum cu privire la Cupa Ligii a fost greșită. Să se mai gândească puțin. Nu înțeleg pauza asta pentru anumiți jucători", a mai zis Reghecampf. 

...despre ofertele lui Stanciu de la Milan și Inter și prețul de 10 milioane fixat de Gigi Becali: "De la Steaua nu pleacă nimeni decât dacă va exista cumva o ofertă incredibilă, de nerefuzat. Prețul lui Stanciu pus de Gigi a fost o glumă. El mai glumește cu voi, ziariștii. Sunt doar discuții referitoare la Stanciu. Dacă vor veni oferte oficiale, discutăm, dar acum nu e nimic clar". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
talpaiadului
talpaiadului  •  19 Martie 2016, 02:56
Postat de bianconerri pe 18 Martie 2016, 22:56

Ești și tu manelist. Cum să fii de acord cu unul care mai că nu vrea să se califice naționala dincolo de grupe, fiindcă, vezi Doamne, nu îi mai poate pregăti el și juca amicale? Ce treabă are Rednic? Nu vezi cine deversează dejecții nonstop? Nu vezi ce hoț strigă hoții? Las-o naibii de satiră.

Ba papagalule, unde ai citit tu ca nu vrea sa treaca nationala de grupe? Ba, voi dinamovistii parca sunteti trasi la xerox, prosti, rau intentionati, inculti, dezaxati...

bianconerri
bianconerri  •  18 Martie 2016, 22:59

,,Ce facem cu Chiajna dacă retrogradează? Jucăm finala Cupei Ligii cu o echipă din Liga a 2-a? ,, Și ce-ai vrea, mojicule? Să joci finala tot cu Viitorul Ovidiu? Joci cu cealaltă finalistă, ce nu pricepi?

bianconerri
bianconerri  •  18 Martie 2016, 22:56
Postat de satyricon pe 18 Martie 2016, 12:23

Postacii dina mopiști la datorie! Sunteti de rasul curcilor! Daca declaratiile astea le facea Redneck cadeati pe spate de admiratie si juisati de placere. Dar voi trebuie doar sa semnati condica de prezenta pe articolele despre Steaua, nu conteaza ce se spune in articol, voi trebuie sa va deversati mizeriile.

Ești și tu manelist. Cum să fii de acord cu unul care mai că nu vrea să se califice naționala dincolo de grupe, fiindcă, vezi Doamne, nu îi mai poate pregăti el și juca amicale? Ce treabă are Rednic? Nu vezi cine deversează dejecții nonstop? Nu vezi ce hoț strigă hoții? Las-o naibii de satiră.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close