FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe propune 3 nume care-l pot înlocui pe Rusescu! Ce promisiune le face fanilor Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 14 iunie 2013 12:38

Reghecampf e convins că atacanţii din lotul Stelei vor acoperi plecarea lui Rusescu şi oferă 3 nume. Antrenorul promite fanilor că echipa va avea un parcurs la fel de bun şi sezonul viitor: "10-12 puncte avans faţă de locul doi la finalul turului".

"Am trăit şi eu momentele prin care trece Raul acum, ştiu ce înseamnă asta. Vor şi ei să joace în fotbalul mare, să cîştige cît mai mulţi bani şi să aibă o viaţă fericită. Pentru noi însă, într-adevăr, este o problemă, că ne-am pierdut golgeterul, dar îmi pare bine pentru el şi mi-aş dori enorm de mult să reuşească. Pe postul lui îi avem pe Stanciu, Tatu, Iancu. Ei vor avea posibilitatea să joace şi să demonstreze că au valoare", a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

"Vor mai apărea oferte şi pentru alţi jucători. Dacă vor mai pleca, trebuie să aducem pe postul respectiv pe alţii care pot face faţă. Dar staţi liniştiţi, ne vom continua treaba şi cu siguranţă în iarna vom avea 10-12 puncte avans faţă de locul doi. Celelalte echipe îşi vor dori să se bată cu Steaua, dar va fi foarte greu", a mai spus Reghecampf.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
dlq1
dlq1  •  19 Iunie 2013, 11:08
Postat de rexrapidistul pe 14 Iunie 2013, 20:50

Fara banii lui Bekali iti va fi forte greu sa "lamuresti" adversarii sau arbitrii!

Nici macar faptul ca e in puscarie nu te face sa suspini de multumire, caci asa rezulta din Comentariul tău... Daca era cum spui -si care e valabil pentru cfr- nu avea rezultate asa de bune in cupele europene! Mai gandeste-te te rog !

dlq1
dlq1  •  19 Iunie 2013, 11:03

De data asta cred ca Reghencampf a apreciat gresit. TOATE adversarele s-au intarit iar Steaua s-a "subtiat". Tinerii care erau langa echipa trebuiau pastrati, sau poate adusi altii, asa cum face Dinamo ! Nu cunosc exact situatia la echipa, dar distanta fata de urmaritoare, tine si de adversare, care, repet, s-au intarit. Sper sa treaca cu bine peste socul psihic al neparticiparii in cupe europene! "Multumim din inima"Behehecalului ! pentru ca nici atunci cand suntem campioni nu putem fi pe deplin fericiti .

noelstoica
noelstoica  •  15 Iunie 2013, 02:36
Postat de rexrapidistul pe 14 Iunie 2013, 20:50

Fara banii lui Bekali iti va fi forte greu sa "lamuresti" adversarii sau arbitrii!

CRRA-CRRA-CRRA...,zise porumbelul vopsit!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează