FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-1

Reghe s-a luat de un stelist: "Nu s-a ridicat la nivelul jocului" » L-a felicitat pe Gnohere, dar a fost încântat de un alt jucător: "Un câștig excepțional!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 22:38

Laurențiu Reghecampf exultă după victoria echipei sale pe terenul lui CSU Craiova, scor 1-0, însă recunoaște că e nemulțumit de jocul lui Sulley Muniru, pe care l-a înlocuit în prima repriză cu Boldrin.

"Nu sunt liniștit acum, voi fi abia la finalul campionatului. Mai avem multe partide de jucat. Am legat 3 victorii, un lucru foarte important. V-am spus că în play-off echipa noastră va juca un alt fotbal. Mă bucur că jucăm bine acum. Nu le pot reproșa jucătorilor când ratează, important e că am câștigat 3 puncte.

Jucătorii resimt un moment de oboseală. Cu Muniru și Pintilii m-am gândit că vom arăta bine, dar n-a fost așa. Muniru nu s-a ridicat la nivelul jocului. Îmi pare rău că am fost nevoit să-l înlocuiesc. Mă bucur însă că am câștigat un jucător excepțional ca Boldrin. Sunt fericit și pentru Gnohere, care a intrat de pe bancă și a marcat", a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Aprilie 2017, 11:14
Postat de cneius pe 10 Aprilie 2017, 00:21

Ar trebui sa vorbeasca si cu Alibec...prin min 88, pe contraatac, nu-i paseaza lui Gnohere care se demarca spre centru si putea fi in pozitie de unu la unu cu portarul ci trimite aiurea spre exterior dreapta !

Alibec in egoismul sau a aintarziat cu pasa la Jakolis si a irosit o ocazie buna. Cat despre Muniru e si negru pe deasupra ,dati-l afara.Sa vina inapoi la CFR . Aici culoarea pielii nu conteaza .Doar obrazul .Cum a fost cu Tamas de ex.N-a apucat sa joace nici un meci..

andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Aprilie 2017, 00:39
Postat de balauru48 pe 10 Aprilie 2017, 00:34

Fcsb joaca acelasi fotbal in playoff, unul urat. Au castigat 3 meciuri consecutive cu ajutorul arbitrilor si al norocului.

esti prost si cand dormi,ca joaca slab,da,dar a 2 a repriza au fost net superiori,arbitrii au dezavantajat steaua mai mult decat au ajutat o anul asta,hai culca te

balauru48
balauru48  •  10 Aprilie 2017, 00:34

Fcsb joaca acelasi fotbal in playoff, unul urat. Au castigat 3 meciuri consecutive cu ajutorul arbitrilor si al norocului.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează