FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reghe și MM reacționează după oferta primită de FCSB pentru Alibec: "Asta contează mai mult decât să îl vindem pe 20 de milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 13:45

Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica au vorbit despre oferta pe care Alibec o are din Premier League.

Cei doi au spus că nu se pune problema plecării atacantului de 25 de ani și că acesta trebuie să o ajute pe FCSB să se califice în grupele Champions League.

"Eu nu pot să știu ce gândește Alibec. Nu știu de nicio ofertă, nu mă interesează acest lucru. Mă interesează doar ca echipa să câștige ȘI Alibec să se ridicie la nivelul pe care și-l dorește, să se antreneze cât mai bine.

În decursul anilor ați văzut că majoritatea jucătorilor au avut oferte. Și Alibec va ajunge să plece. De aceea s-a plătit o sumă mare pe el, ca banii să se întoarcă la echipă", a declarat antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Și Mihai Stoica a vorbit despre un posibil transfer al lui Denis Alibec.

 "Alibec nu este de 4 ani la Steaua. A venit doar de 4 luni și a venit să joace. Ajunge cu subiectul acesta. Nu este perioadă de transferuri A zis și Reghe că Alibec este jucătorul nostru și trebuie să se concentreze la meciurile noastre. 

Obiectivul acestei echipe este participarea în grupele UEFA Champions League. Este mult mai important să ajungi acolo cu Alibec în echipă, decât să-l vinzi până atunci cu 15 sau chiar 20 de milioane de euro", a spus Mihai Stoica.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
ortega
ortega  •  16 Aprilie 2017, 08:42
Postat de gicab pe 15 Aprilie 2017, 14:51

Scrie și tu ceva necenzurabil dacă te duce memeaca

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  15 Aprilie 2017, 19:12
Postat de Ioana Tomozei pe 15 Aprilie 2017, 14:57

Hm, judecand dupa reactia avuta la Glasgow, unde ciobanul il autopropusese pe un tiriplici venit de la Timisoara, cred ca pana si idiotii din Vest s-au prins de strategia ciobaneasca, in care se fac valuri pe un anumit jucator si pana la urma se prinde in mreje un fraier. Alibec e fotbalist doar in Romania, unde nivelul e din ce in ce mai slab, afara, poate doar sa ii incalte pe cei care joaca fotbal, n-are viteza, nu face ambele faze - suficient?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

337467443276402
Ioana Tomozei  •  15 Aprilie 2017, 16:01
Postat de vladut12 pe 15 Aprilie 2017, 15:04

Du-te tu, asta ai visat azi noapte sau vorbeste răutatea din tine? Vai si amar!

12 e IQ-ul tau? Nu se poate, e prea mare! 1. Nu vorbesc, ci scriu 2. E dreptul meu de a-mi expune parerea, n-are niciun sens sa te bagi in seamna degeaba 3 Ramane cum am scris mai devereme!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează