FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe susţine că atacantul lui are cu un kilogram sub greutatea standard: "Rocha e prea slab!" :O

Rocha trage tare la
antrenamente să
scape de kilogramele
în plus
Rocha trage tare la antrenamente să scape de kilogramele în plus

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 iulie 2012 01:39

Adi Rocha pare gras şi se chinuie să execute exerciţiile din antrenamente. Laurenţiu Reghecampf nu crede însă că atacantul lui are probleme.

"E chiar cu un kilogram sub greutatea ideală, nu e deloc gras şi nu are burtă, doar pare! Poza din Gazeta de luni a fost un efect generat de tricoul pe care îl purta şi de poziţia în care se afla!", spuen tehnicianul Stelei..

Brazilianul de 26 de ani adus de la Chiajna a dat două goluri în amicalele de pînă acum şi, în ciuda gabaritului, a fost printre cei mai buni stelişti din jocurile de pregătire. Corpolentul Rocha ar avea greutatea ideală de 75 de kilograme, la o înălţime de 1,81 metri. Acum un an, Rusescu avea şi el probleme cu kilogramele. Raul era plinuţ în timpul pregătirii de vară şi a fost apărat de către Mihai Stoica: "Are guşă, d-aia poate părea gras! Dar nu-l mai porecliţi «Pufulete»!". Rusescu a slăbit între timp şi arată iar ca în perioada în care a jucat pentru Urziceni în Champions League.

Citeşte şi: FOTO Atacul "pufuleţilor" » Ofensiva Stelei e condusă de oameni cu greutate

"Lato" vine în ţară!
Steliştii l-au pierdut pe Iasmin Latovlevici. Fundaşul stînga s-a accidentat în amicalul de sîmbătă, cu Lokomotiv Plovdiv (4-0), iar probleme sale sînt mai grave decît s-a crezut. "Lato" va reveni azi în ţară pentru analize amănunţite şi nu se va mai întoarce în Austria.

Maicon a ajuns la Şahtior!
Atacantul brazilian Maicon de Oliveira a semnat cu echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk. Vîrful de 23 de ani a parafat un acord pe trei sezoane, el venind din postura de jucător liber de contract după despărţirea de Volin. Maicon a jucat în returul campionatului 2010-2011 în Ghencea, dar nu a mai fost dorit de Gigi Becali şi de Mihai Stoica. Managerul stelist a considerat că preţul de 800.000 de euro pe care roş-albaştrii ar fi trebuit să-l plătească era prea mare. După ce Maicon a fost îndepărtat, MM l-a adus pe Tatu.

Prepeliţă tot mai stă
Steaua încă nu se poate baza pe Andrei Prepeliţă. Mijlocaşul s-a antrenat ieri pentru prima oară în aer liber, după zile în care a lucrat doar în sală, dar a făcut alergări, alături de preparatorul fizic Horea Codorean, fără să se pregătească vreun pic alături de colegii lui.

MM e în cîrje!
Accidentarea lui Mihai Stoica e chiar serioasă. Managerul a călcat strîmb şi are o entorsă
la gleznă, zonă unde a mai avut probleme şi în trecut. După o zi petrecută în camera de hotel, cu gheaţă pe picior, MM a asistat la antrenamentul de ieri, dar a apărut în cîrje.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
p11mihai
p11mihai  •  03 Iulie 2012, 14:49

oricum e photosopată!are un picior de 2 ori mai gros decăt celălalt

bogdan1407
bogdan1407  •  03 Iulie 2012, 14:26

o fi vreun ronaldo:) sau adriano

lunguai
lunguai  •  03 Iulie 2012, 14:26

"în ciuda gabaritului, a fost printre cei mai buni stelişti din jocurile de pregătire" DE ce nu ma mir ??? :))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează