FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Atacul "pufuleţilor" » Ofensiva Stelei e condusă de oameni cu greutate :)

Rocha arată de parcă abia ar fi revenit după o lungă vacanţă +2   FOTO
Rocha arată de parcă abia ar fi revenit după o lungă vacanţă

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 iulie 2012 16:22

Rocha e mult mai gras decît era Rusescu acum un an şi se chinuie să facă exerciţiile de la antrenamente.

Adi Rocha arată mai bine în meciuri decît la antrenamente. A dat un gol sîmbătă, cu Lokomotiv (4-0), i-a driblat pe bulgari şi a fost suficient de activ, dar gîfîie în timpul antrenamentelor fizice.

De fapt, nu prea se descurcă să execute corect nici una dintre mişcările pe care le ordonă preparatorul fizic. Asta e mai ales din cauza gabaritului brazilianulu. Titularul din atacul Stelei are o burtă proeminentă şi cel puţin 4-5 kilograme în plus faţă de greutatea care l-ar face să arate precum colegii lui de echipă.

De fapt, Rocha se află acum în situaţia în care era Rusescu în urmă cu un an. Raul revenise de puţin timp după o accidentare, era "grăsuţ" şi poreclit "Pufulete". "Are doar guşă", l-a apărat MM. Dar fostul atacant al Urziceniului a slăbit între timp şi arată OK acum.

Rocha n-a izbutit să ajungă la o greutare normală nici măcar după 14 zile de pregătire în Austria şi un program care a conţinut mai ales antrenamente fizice dure!

Tocmai ei sînt golgeterii
Steaua a dat pînă acum 9 goluri în 3 amicale jucate în Austria: 1-1 cu Kutaisi, 4-2 cu Basel şi 4-0 cu Lokomotiv. Cel mai des au înscris chiar Rocha şi Rusescu, cîte două goluri fiecare! Tot două a dat şi Florin Costea. Au mai punctat Nikolici, Martinovici şi Pintilii.

75 de kilograme ar cîntări Adi Rocha, la 1,81 metri înălţime, potrivit CV-ului său de pe soccerassociation.com

8 goluri a marcat Rocha (26 de ani) pentru Chiajna în 15 meciuri jucate pentru ilfoveni. Celălalt "pufulete", Rusescu (23 de ani), a înscris de 13 ori pentru Steaua în campionat

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (17)
biancorossi
biancorossi  •  02 Iulie 2012, 22:59
Postat de luciann pe 02 Iulie 2012, 20:50

Asta nu-i pufulete e shaorma cu de toate! Sper sa nu fie vreu Tatu 2 la finalizare si asta! Burta pe care o are dupa un prim stagiu de pregatire spune totul despre caracterul sau! Sper sa ma insel!

......)))))))))) din pacate gras e putin spus. ai dreptate.

biancorossi
biancorossi  •  02 Iulie 2012, 22:58

ai dreaq pufuletzi...)))

peryfery
peryfery  •  02 Iulie 2012, 22:12

Da e gras si?te deranjeaza?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează