LIGA 1  ·  STEAUA

Reghecampf a dat explicaţii ieri după materialul din Gazeta Sporturilor referitor la banderola de căpitan: "Jucătorii au votat, dar eu pun căpitanul"

Ciprian Tătăruşanu a fost ales de colegii săi căpitan
Ciprian Tătăruşanu a fost ales de colegii săi căpitan

Articol de — Sambata, 21 Iulie 2012

Antrenorul spune că şi-a lăsat elevii să-şi exprime opţiunile pentru a se lămuri pe cine văd ei liderul din vestiar, însă decizia finală o va lua el


Gazeta Sporturilor de ieri a dezvăluit faptul că din cauză că Tătăruşanu şi-a pierdut statutul de căpitan, deşi fusese votat de colegii săi, atmosfera din vestiar s-a tensionat. Laurenţiu Reghecampf a venit şi a oferit explicaţii pe marginea subiectului.

"Într-adevar, în cantonamentul din Austria le-am dat jucătorilor ocazia de a-şi alege căpitanul, fiindcă era foarte important pentru mine să-mi dau seama care sînt liderii din cabină. Totuşi, asta nu înseamnă că Steaua stă pe un butoi cu pulbere, cum a scris Gazeta Sporturilor. Nu am nici un fel de probleme cu nici un jucător, dar căpitanul de la meciul de luni va fi desemnat de către mine", a declarat Reghe.

"Principalul" roş-albaştrilor a ţinut însă să adauge că acest lucru nu înseamnă că votul jucătorilor din al doilea cantonament, vot care l-a desemnat cu majoritate covîrşitoare pe Tătăruşanu să poarte banderola, nu e important. "Dacă eu pun căpitanul, nu înseamnă că nu am încredere în jucători şi că ceea ce au votat ei nu contează, ci dimpotrivă. Voi ţine cont de ceea ce au decis şi luni seara veţi vedea cine va fi căpitanul nostru", a încheiat Reghe.


"Oferind aceste explicaţii, consider că din acest moment pentru mine este închis subiectul referitor la căpitanul Stelei şi rog şi presa să nu mai insiste pe respectiva temă"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor SteauaPrima țară care a scăpat de coronavirus. Toţi cetăţenii s-au vindecat

Libertatea

Comentarii (14)

unul_din_fanii_craiovei  •  21 Iulie 2012, 20:31

reghe, reghe.. oare cat te-o mai rabda pamantul ?? ca mare te mai tii !! max cinci etape maaaaaxiiim am ziiiss !!! :)))) sa inceapa distractia si circul in curtea oilor :)) abia astept .. hai nea gigi ia vezi ce nu e in regula pe acolo prin stana .. =)))

golan_globus  •  21 Iulie 2012, 14:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Moshu dreacu, ai peste 50 de ani jarteauo! :))

iulix73  •  21 Iulie 2012, 14:39

Un capitan trebuie sa fie lider pe teren si in afara lui ! Tatarusanu nu are calitati sa fie lider in teren datorita pozitiei lui ( portar ) dar mai ales datorita prestatiilor jalnice !!!

Vezi toate comentariile (14)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - Turis-Oltul Turnu Măgurele

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Napoli - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Chelsea - Bayern Munchen

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1