FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CHIAJNA 4-0

Reghecampf: "Am avut iniţiativa, dar ne-au costat gafele lui Baruch"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 martie 2012 21:05

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Concordiei Chiajna, a vorbit la finalul meciului cu FC Vaslui, scor 0-4.

"Consider că am avut mai mult iniţiativa, dar am fost naivi. În momentul cînd primeşti asemenea goluri, nu mai ai la ce să te aştepţi. Am primit nişte goluri incredibile şi era greu ca echipa să îşi revină.

Citeşte şi: Vaslui cîştigă fără emoţii cu 4-0 în faţa Chiajnei, profitînd de gafele uluitoare ale portarului Baruch

L-am scos pe Baruch pentru că nu mai avea rost să mai joace. Am crezut că e bine să intre Florin, pentru că n-am crezut că mai poate să îşi revină după erori. A prins o zi mai proastă, asta e", a spus Laurenţiu Reghecampf la Fanatik Show, la DigiSport.

Citeşte şi: Hat-trick Baruch » Portarul Chiajnei şi-a îngropat echipa în 30 de minute

...despre jocul Vasluiului: "Îl felicit pe domnul Porumboiu pentru propaganda făcută meciului. Ne aşteptam să ne fie greu aici şi să fie un meci dur la care arbitrii mai închid ochii"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
psyk3
psyk3  •  09 Martie 2012, 22:26

am auzit ca Reghecampf asta e favorit sa ii ia locu lui J.Mourinho de la Real Madrid...scula de antrenor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează