FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - FCM TG. MUREŞ 3-1

Reghecampf: "Am dat trei goluri frumoase şi puteam să mai înscriem"

Gloria Bistrita
Gloria Bistrita

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Managerul ACF Gloria Bistriţa, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că meciul cu FCM Tg. Mureş, scor 3-1 în etapa a VI-a a Ligii I, a avut o încărcătură psihică enormă, iar jucătorii săi au muncit şi au alergat foarte mult pentru o victorie meritată.

"Am trecut cu bine peste un meci foarte greu, cu o încărcătura psihică enormă. Mă bucur că băieţii au lăsat în urmă înfrîngerea cu Rapid din Giuleşti, unde nu trebuia să pierdem. Am făcut un joc foarte bun, băieţii au muncit, s-au luptat, le-am şi spus înainte de meci că vor avea de muncit şi de alergat.

Am avut răbdare, am dat trei goluri frumoase şi puteam să mai înscriem. Îi felicit pe toţi. Încercăm să muncim şi mai bine şi să cîştigăm meciul de la Alba Iulia cu Universitatea Cluj", a spus Reghecampf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
paulirimia
paulirimia  •  31 August 2010, 14:56

Felicitari Laurentiu, aveti cea mai frumoasa echipa din divizie !

pokerman11
pokerman11  •  31 August 2010, 13:28

Daca doriti sa invatati poker de la profesionisti si sa primiti bani fara depozit cu care sa incepeti sa jucati, intrati pe a n y t w o . ro Scoala poker (lectii poker, traininguri video), cele mai bune oferte de rakeback pe cele mai mari site-uri de poker si 20 de euro gratis la unibet pe a n y t w o. ro

nelucu54
nelucu54  •  31 August 2010, 11:22

Castigi dolari in contul tau de paypal in fiecare zi prin munca de promovare pe internet. Detalii si inscriere pe ://nelucu54.infocash.ro. Pentru informatii suplimentare trimite e-mail la : [email protected]

Vezi toate comentariile (3)
Comentează