FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf anunță schimbări majore la Steaua! "O să vedeți în zilele următoare ce se va întâmpla"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 22:51

Laurențiu Reghecampf așteaptă sezonul următor și consideră că acesta a fost unul ratat chiar dacă Steaua a terminat pe locul 2 și a încheiat anul cu un 4-1 la Târgu Mureș. 

"Nu avem de ce să ne bucurăm. Trebuie să analizăm bine ce s-a întâmplat în acest play-off. Sunt dezamăgit că am terminat pe locul 2. În sezonul următor trebuie să arătăm mai multe.

Urmează prelminariile Champions League, va fi greu, dar nimic nu e ușor. Mă concentrez numai la ce avem de făcut în sezonul următor.

Am vorbit cu MM. Veți vedea în zilele următoare ce vom face pe piața transferurilor. O să anunțăm și ce jucători vor pleca.

Unii jucători care pleacă mai au contracte și în sezonul următor. Trebuie să se discute cu ei și să ajungem la o înțelegere", a zis Reghecampf la Digi.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (21)
896192190498051
Adi Mitrea  •  11 Mai 2016, 12:28

Ce inseamna sa dai o echipa de milioane e euro pe mana a 2 ***,incompetenti si hoti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

benaflek
benaflek  •  11 Mai 2016, 09:00

chipciule azi nu te critic intrucat ti a reusit 2 pase din 49.daca ti repet sa te uiti in dictionar la cuvantul ratat asta nu i o critica.ti am spus o prima data aproximativ 6 luni.dar tu nu vrei sa ntelegi ca produci pagube nu fotbal.si in plus ma ia ulcerul cand te vad cum prestezi.esti gata. tu nu mai urci in cariera cel mult strici si ce ai facut pana acum.nu ca ar fi mari realizari in urma ta

235222056854909
Mihai Andrei  •  11 Mai 2016, 08:50

amindoii ar trebui sa plece de la steaua ca antrenor este zero arabii siau dat seama ia-r puscariasul sta pt banii lui gigi sa mai ciuguleasca gigi este un *** inca nu sia dat seama ca astia doi il fac de banii a avut cel mai bun lot din romania si ce a luat sa zicem cupa ligii putin si nu o sa mearga nici intr-o cupa europeana cu astia doi vise

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează