FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf clarifică situația jucătorilor pe care Steaua a plătit un milion de euro: "Să vă dezvălui ceva despre Boldrin"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 17:46

Laurențiu Reghecampf  a comentat situația lui Boldrin, dar și a lui De Amorim, doi jucători pe care Steaua a plătit un milion de euro, dar care dezamăgesc prin evoluțiile din ultima vreme. 

"Boldrin şi De Amorim sunt jucători importanţi, pentru care clubul nostru a plătit foarte mulţi bani. Fiecare jucător are o formă mai bună, are o perioada când nu este în forma cea mai bună, dar asta nu înseamnă nu sunt fotbalişti buni.

vrea terminaţi cu această tâmpenie îi presează Anamaria, Anamaria nu a ajuns preseze niciun jucător. Mai ales jucătorii echipei Steaua. Nu are nevoie Anamaria vină îi ameninţe pe Boldrin sau De Amorim. Nu există aşa ceva.

Mai ales Amorim, este un jucător foarte sensibil. Nu ştiu dacă ştiţi, a devenit tată acum câteva zile. Soţia lui a născut în Brazilia. Nu este uşor, este dificil pentru el stai departe de familie, nu fii aproape de soţia ta când primeşti un copil.

Cu Ricky am vorbit foarte mult, l-am întrebat de poziţia din teren, de ceea ce se întâmplă, de faptul nu are niciodată curaj ia 1 contra 1, facă lucruri pe care el le poate face pt are calitate tehnică foarte bună.

Este şi presiune foarte mare, ei trebuie se obişnuiască cu acest lucru. Asta este viaţa la Steaua, trebuie fii foarte puternic ca  poţi lucrezi cu toate aceste lucruri care vin dinafară", a declarat Laurenţiu Reghecampf în direct la Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Martie 2017, 11:39
Postat de melcul_furios pe 28 Februarie 2017, 20:08

De ce e presiunea aia la FCSB? E cumva pe primul loc in Liga 1? E in drum sa castige cupa? Joaca in primavara europeana? A castigat titlul anul trecut? Ce e asa stresant sau performant la FCSB?

E simplu, la toate celelalte echipe orice punct sau meci castigat sunt considerate performante, sunt privite mai mereu ca surprize. Infrangerile nu sunt cap de tara, se gasesc mereu scuze - arbitrii, bugetul, echipa mica, jucatori modesti etc. Oricum, interesul fata de echipele astea e minor. La Steaua e invers - victoria e singura varianta acceptata si orice pas gresit e considerat o catastrofa. Pentru ca fotbalul romanesc inseamna Steaua si apoi celelalte echipe. De-aia sunt melcii furiosi... Jucatorii care vin la Steaua trec greu de la statutul de vedeta locala, careia i se permite orice, ca doar nu risca nimic, la statutul de jucator al celei mai galonate echipe romanesti, unde ai mereu obiective clare: Campionatul, Cupa, Europa. Stiu, e greu de acceptat, dar... Steaua este numai una, cum ar canta cu ochii-n lacrimi Torje.

180451052441105
Todinca Mihai  •  28 Februarie 2017, 21:52

Cind aud chestia ăsta cu presiune la steaua înnebunesc ăsta îi scuza la ordinea zilei steaua nu îi pe primul loc nici pe ultimul ce sa zică atunci echipele de pe ultimele locuri pe care echipe nu îi presiune ăsta e scuza pentru neputincioși toți sint jucători profesioniști nu sînt copii tineri de grădiniță toți au jucat bine la astra amu la noi joaca prost ca le naște soțiile sau sint sub teasc sub presiune nu sar putea fisub presiune cei de lla astra sau dinamo sau sau sau

andy_2008
andy_2008  •  28 Februarie 2017, 20:29

Le stie Reghe pe toate de ne bate Astra si Dinamo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează