FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf despre beţia steliştilor: "Probabil au vomitat de la antrenamentele dure :D Nu vom lua măsuri pe linie sportivă, le dăm amendă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 14 octombrie 2012 17:32

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a comentat imaginile apărute cu Stefan Nikolici şi Gabi Matei, surprinşi în timp ce ieşeau beţi din club şi vomitau din taxi.

"Eu sînt la Snagov, nu ştiam absolut nimic. Am văzut la televizor acum ce s-a întîmplat. E normal ca Nikolici să aibă picioarele un pic amorţite de la antrenamentele dure pe care le facemm, am avut şi sîmbătă dimineaţă unul. Probabil de la doping a vomitat, a băut prea multă apă.

Nu este ok ce s-a întîmplat, nu sînt de acord cu astfel de lucruri. Eu mereu vorbesc cu ei să fie atenţi la ce fac în timpul lor liber. Nu e normal să vedem astfel de imagini. Trebuie să vorbim cu ei să vedem ce spun. Nu ştiu ce au băut şi nu trebuie să căutam vina la altcineva.

Citeşte şi: VIDEO+FOTO INCREDIBIL! Jucătorii Stelei surprinşi în ipostaze şocante » Au băut pînă au vomitat în taxi!

Sînt profesionişti, cîştigă foarte mulţi bani şi ei sînt responsabili pentru ce fac. Eu i-am rugat să se distreze cu măsură. Erau în timpul liber, dar probabil vor plăti o amendă, patronul va decide. Aşa cum nu am luat măsuri pe linie sportivă cu Tănase şi Chipciu, pentru că erau în timpul lor liber, aşa vom face şi acum. Îmi pare rău, pentru că eu ţin la aceşti jucători, mai ales la Gabi Matei. Ce? Urmează poze cu Martinovici şi Mihai Costea? Pe Martinovici nu l-am văzut niciodată cu o bere", a spus Laurenţiu Reghecampf la televiziunea sportro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (31)
koky
koky  •  15 Octombrie 2012, 12:19

REGHE INTREBARE : TE-AI DROGAT SI DACA MAI STII DE CATE ORI ?

biid
biid  •  15 Octombrie 2012, 10:51

Ce ,,scoli"are si asta in el,la fel ca fufa lui.Creierasul lor,daca intamplator poseda asa ceva,oare de la ce a intrat in ,,amorteala"?

sternocleidomastoidian
sternocleidomastoidian  •  14 Octombrie 2012, 23:28

bla bla

Vezi toate comentariile (31)
Comentează