LIGA 1  ·  BĂUTURĂ

Reghecampf lansează provocarea anului: "Aduc cel mai mare băutor de votcă și îl pun pe bancă!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Luni, 06 Martie 2017, 20:32

Laurențiu Reghecampf a negat că ar fi consumat alcool înainte de meciul cu Zurich și susține că această discuție a degenerat, după ce el și Mihai Stoica au fost acuzați că s-au îmbătat în deplasarea din Elveția. Antrenorul Stelei susține că nici cel mai mare amator de spirtoase n-ar putea sta pe bancă după o escapadă nocturnă de acest gen.

"Nu există așa ceva. Aceste lucruri au fost duse prea departe. Nu a existat niciodată. Numai Victor Pițurcă a spus asta. Viorel Păunescu a stat cu mine la masă până la 12 noaptea.

Vă aduc cel mai mare băutor de votcă, îi dau o sticlă de votcă înainte de meci și îl punem pe bancă, să vedem cum reacționează", a spus Laurențiu Reghecampf la TV Digi Sport. 

Antrenorul Stelei a vorbit și despre transferurile de la Steaua și modul cum se consultă cu Gigi Becali în această privință.

"Atât timp cât sunt la Steaua, răspund de ceea ce se întâmplă. Eu îi propun jucători și el hotărăște ce se întâmplă la Steaua, pentru că sunt banii lui", a adăugat tehnicianul.Un medic din Suceava, infectat cu COVID-19: ”Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”

Libertatea

Comentarii (14)

cris210  •  07 Martie 2017, 10:24

”Vă aduc cel mai mare băutor de votcă, îi dau o sticlă de votcă înainte de meci și îl punem pe bancă, să vedem cum reacționează"... S-ar putea să rămâi surprins (... cam așa cum ești) și o să vezi că este mai inspirat decât tine ... nu că ar fi vreo mare șmecherie ast(r)a :)))))))

zizu  •  07 Martie 2017, 09:39

hai nu zau? se denatureaza ce a fost si s a zis! s a zis de o sticla de vodca consumata de staf ul fcsb! ceea ce nici la doi oameni nu e chiar mult! sunt 700ml in doi e 350 de fiecare...chiar nu e mult! intrebati l pe tamas! pardon ...am uitat,tamas e cu vinul

Doru Conoro  •  07 Martie 2017, 09:29

Nu pleca urmează pastele și o sa fie frumos

Vezi toate comentariile (14)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

Turul Flandrei

Eurosport
18:00 Snooker, Reluare

Campionatul Jucătorilor

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1