FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf mai urmăreşte un jucător de la Viitorul: "Este foarte interesant"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 15 decembrie 2012 17:19

Steaua a rezolvat primele transferuri ale acestei ierni prin aducerea puştiului minune de la Viitorul, Gabriel Iancu, şi a portarului Concordiei, Florin Niţă. Pe lîngă acesta, Gigi Becali a anunţat că şi Maxim va fi al Stelei, însă jucătorul celor de la Pandurii se va alătura lotului abia în vară.

Laurenţiu Reghecampf a mai pus ochii pe un jucător de la Viitorul Constanţa. Este vorba despre Denis Alibec, atacant pe care antrenorul Stelei îl vede foarte interesant, fiind convins că poate rezolva problema postului de vîrf la Steaua. 

"Mai bine iei un jucător precum e Iancu, care are 18 ani, care are execuţie, acest jucător poate creşte foarte mult în 6 luni. Eu nu-mi doresc jucători la final de carieră. Este foarte uşor să creşti un jucător la Steaua cînd ai rezultate, pentru că echipa îl trage după ea.

Şi Alibec este un jucător interesant. Una este să joci la Viitorul sau la Pandurii, alta este să joci pentru Steaua. Aici ai presiune, aici ai 10 televiziuni pe capul tău, aici ai un patron ca Gigi Becali. Este foarte greu", a declarat Laurenţiu Reghecampf conform DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
imperator
imperator  •  15 Decembrie 2012, 21:45
Postat de cordos_eu pe 15 Decembrie 2012, 21:11

Becali, sa-ti fie rusine daca nu-l iei pe Chima!! Alibec are potential dar nu e de titular la Steaua inca. doar daca MM-ul il doreste pe Nikolic titular.

Becalic a oferit doar 500.000 de Chima .

cordos_eu
cordos_eu  •  15 Decembrie 2012, 21:11

Becali, sa-ti fie rusine daca nu-l iei pe Chima!! Alibec are potential dar nu e de titular la Steaua inca. doar daca MM-ul il doreste pe Nikolic titular.

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  15 Decembrie 2012, 19:05

REGHE nu va sta mult la STEAUA daca va avea rezultate BUNE, cine n-ar pleca ca ANTRENOR pe BANI MAI MULTI ???, acum steaua e de conjuctura cat e REGHE cum a fost si OLI...si DAN PETRESCU la URZICENI...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează