FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

VIDEO Laurențiu Reghecampf reacționează dur după scandalul provocat de Pîrvulescu: „Pierdem timpul! Nu mă interesează. Nu am vorbit cu el”

Reghecampf și Pîrvulescu au lucrat la FCSB +49   FOTO
Reghecampf și Pîrvulescu au lucrat la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 09:48 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 10:24

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenorul lui Al Wasl, a reacționat dur când a fost întrebat de fostul său elev, Paul Pîrvulescu.

Fostul antrenor al lui Pîrvulescu de la FCSB nu a vrut să comenteze scandalul în care a fost implicat și spune că jucătorii echipei sale nu s-au dopat niciodată.

Nu știu. Aș vrea să stau deoparte de subiectele astea. Pierdem timpul! Nu mă interesează! Nu am vorbit cu el și nici nu vreau să vorbesc despre subiectul ăsta. Cunosc bine fenomenul ăsta și niciodată nu m-am băgat peste doctor. 

Am fost doar antrenor. Niciodată nu am obligat să facă ceva interzis. Pungile lui Neubert? Au fost niște vitamine. Aveam energie prea multă?! Băieții se antrenau bine. Eu nu intervin peste preparator, doar întreb ce au făcut. Neubert lucrează și acum cu mine. E unul dintre oamenii mei de încredere. Acuzele astea sunt niște nebunii”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit digisport.ro. 

VIDEO. Paul Pîrvulescu recunoaște la GSP LIVE că s-a dopat 

FOTO. Imagini tari de la FCSB - CFR Cluj 

+45 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
johnwick_chapter3
johnwick_chapter3  •  17 Iunie 2020, 18:47

Pîrvulescu a precizat în interviul luat de voi că altundeva s-a dopat. Inventați articole pentru trafic de la hateri

1566178743642986
Vlad Hartea  •  17 Iunie 2020, 13:27

S-ar putea ca Reghecampf sa aiba dreptate !! Iata ca lucreaza la arabi impreuna cu Neubert si rezultatele nu se vad, in sensul ca nu are niciun succes notabil !! Se pare ca la sfarsitul campionatului, arabii de la Al Wasl vor renunta la serviciile lui !!

amicu
amicu  •  17 Iunie 2020, 10:55

hai lasa, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează