FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

video Laurențiu Reghecampf, interviu inedit de ziua lui: „Bomba atomică” din Oltenia + Când s-ar vedea „RegheMeister”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 17:39 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 18:51

Laurențiu Reghecampf a împlinit azi 46 de ani și a acordat un interviu mai special paginii de Facebook a formației pe care o antrenează, CS Universitatea Craiova.

„Îmi place să câștig, să dezvolt sentimentul de a fi numărul 1, de a avea satisfacții. Întotdeauna îmi place să fiu urmat de toți oamenii cu care lucrez.

Proiectul de la Craiova este foarte important, sunt foarte mulți ani de când nu s-a mai câștigat un titlu în Bănie. A contat enorm de mult acest lucru pentru mine.

Cunosc foarte bine mentalitatea oamenilor de aici, am lucrat cu mulți oameni din această regiune, îmi place, dar știți cum se spune când ai doi jucători olteni într-o echipă din afara Olteniei, sunt ca o bombă atomică, oameni cu temperament, care trăiesc, care vor, asta vezi și la jucătorii născuți în această regiune, sunt tot timpul în mișcare, neliniștiți, deci îmi place. E un sentiment unic să reușești și să antrenezi în această regiune”, a spus Reghe.

Reghecampf despre...

...cuvântul oltenesc pe care își dorește să-l rostească cel mai des: „Câștigai”

...visul lui ca antrenor: „Să câștig un titlu cu Universitatea Craiova”

...sistemul de joc preferat: „Întotdeauna răspund la fel. În funcție de jucători, de ce se dorește, faci sistemul și încerci să scoți cât mai mult. În general, eu am avut succes cu 4-2-3-1. Mai schimb în 4-3-3, 4-4-2... lucrurile astea le exersăm și încercăm să le punem în practică în funcție de jucătorii pe care îi avem la dispoziție”

...cum a fost primit de suporteri: „Deocamdată bine, în ciuda faptului că au fost câteva rezultate negative, chiar foarte bine”

...modelul său ca antrenor: „Urmăresc foarte mulți antrenori, dar nu copiez pe nimeni”

...obiective: „Să câștigăm cu CFR e cel mai important. Nu fac planuri și promisiuni gratuite, de aceea mă gândesc la meciul următor”

...un exercițiu de imaginație - ce ar scrie ziarele pe prima pagină despre el, înainte de finala campionatului: „RegheMeister”

...bilanțul la 46 de ani: „Sunt un om foarte norocos. Am avut prilejul să câștig foarte mult în viață, ca jucător și ca antrenor, deci sunt mulțumit, dar se poate și mai bine”

...un mesaj pentru suporteri: „Mă bucur enorm de mult la fiecare meci să-i văd la stadion, susținându-și echipa, îi văd cum trăiesc fiecare moment din meciurile noastre, m-aș bucura ca în Cupă să-i întâlnim după un meci câștigat la Cluj și să ne bucurăm împreună, pe un stadion plin”

FOTO Fanii lui CSU Craiova râd de asistența de la FCU Craiova - FCSB! Ce arată comparația și contextul detaliat

Universitatea Craiova are cifrele, CFR-ul are o criză! Atuul oltenilor + șocul de la Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează