FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO

Regrete mari înainte de Botoșani - Dinamo: "Recunoaștem, calculele erau altele" » Așteaptă o "reciprocitate" cu Iași ;)

Articol de - Publicat joi, 15 martie 2018 13:00

Cornel Șfaițer, președinte de onoare la FC Botoșani, a vorbit despre meciul cu Dinamo de sâmbătă, ora 20:45, în direct la TV Telekom Sport, Digi Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Oficialul moldovenilor vede acest duel ca pe o finală a play-out-ului, dar nu ascunde că și-ar fi dorit ca acest meci să aibă loc în play-off, iar șansele au fost destul de mari. 

"Îmi pare rău că am ajuns să jucăm în play-out cu Dinamo. Calculele în iarnă erau altele, să jucăm împotriva lor în play-off. Cinstit acum, noi și Dinamo am fost foarte aproape de play-off. Ne-am scos singuri din play-off. Recunoaștem, regretele sunt mari.

Va fi un meci foarte greu, avem nevoie de un nou meci bun în fața lor. Ce-i drept, nouă ne-au ieșit mereu meciurile cu ei. Și acasă la noi, și la București.

Fie că am bătut sau am luat bătaie, am făcut meciuri spectaculoase. Am văzut Dinamo cu Gazul și pot spune că a arătat foarte bine, nu mă așteptam. Trebuie să ne autodepășim. Noi și Dinamo ne batem pentru primul loc de play-off. E o finală a play-out-ului, ca să spun așa", a zis Șfaițer pentru GSP.RO.

"Pe Iași am ajutat-o de două ori" :)

Întrebat despre ultimul meci din sezonul regulat, când FC Botoșani a învins Gaz Metan, rezultat care până la urmă a contribuit la scoaterea lui Dinamo din play-off, oficialul moldovenilor a răspuns cu regret:

"Așa este! Noi ne-am gândit doar la noi, n-am făcut calculele pentru alții. Aveam nevoie de puncte pentru a ne fi ușor în play-out. Îmi pare extraordinar de rău că am rămas în play-out și noi și Dinamo, dar asta este. Ce să facem?

Hai să-ți spun ceva. Noi am ajutat-o pe Iași indirect a doua oară. Acum 3 sezoane am făcut 4-4, am egalat Viitorul, și ea a intrat în top 10. Acum i-am băgat în play-off pe ieșeni. Trebuie să se întoarcă aceste lucruri (râde).

Acum 3 ani ne-au dat mesaje, ne-au mulțumit că am egalat Viitorul. Jucătorii și-au luat primele, că aveau obiectiv locul 10. Acum iar i-am ajutat indirect pe vecinii din Moldova (râde)", a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.RO.

Botoșani vs Dinamo în Liga 1
- 10 meciuri directe: 3 victorii Botoșani, 4 succese Dinamo și 3 remize
- cu Botoșani gazdă: 5 meciuri (două victorii Botoșani, două remize și un succes Dinamo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
france.for.you
france.for.you  •  15 Martie 2018, 16:07

Gigi becali cu ajutorul direct al ligii si frf a intrat an de an in europa si a papat banii de la uefa! Probabil ca a functionat perfect "***" ! Presa tace si cenzureaza orice critica la adresa lui gigi. Cum vtreti sa mearca fotbalul fraţiloooorr!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  15 Martie 2018, 15:04

Daca cei de la Botosani aveau onoare si nu jucau teatru in meciurile cu FCSB si nu stateau precum jaloanele in fata stapanului luminii Becali, acum cu 1 punct castigat erau in play-off...dar s-a facut dreptate, actorii de la Botosani au primit ce au meritat si nu au intrat in play-off...ii elimina si Craiova din cupa si gata...

demolarii
demolarii  •  15 Martie 2018, 14:15

Botoșani a avut rezultate cu Dinamo, chiar și când jucau prost. Greșeală arbitru pentru ei. Cum a greșit și cu Iași în Cupa....și mai ales de când R Burleanu e președinte FRF....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează