FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Regretul unui conducător de club din România: "Dacă nu ne omora FRF eram cei mai buni din țară" » Supremația lui Hagi de la juniori amenințată

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 14:07

Invitat la emisiunea Ora de Sport de la 6TV, Gheorghe Chivorchian regretă faptul că Politehnicii Timișoara i s-a ridicat licența. E convins că dacă echipa ar fi existat și azi, ar fi fost de departe cea mai puternică din România. 

"Nu vreau să se supere Gică Hagi. Dar ce am făcut noi la Timișoara a fost cu un pas înaintea lui. Asta nu înseamnă că nu apreciez ce face el acolo pentru fotbalul românesc. Am dezvoltat baza până la vârf. Aveam 480 de copii. La fiecare doi ani schimbam antrenorul grupei de copii.

Între 5 și 11 ani antrenorul copiilor trebuia să fie tată. Să fie tolerant. La 12-13 ani trebuia să fie prieten, apoi până la 15 ani să fie amic, după care șef. Acum asta nu se întâmplă în România, dar noi la Timișoara aveam asta.

Aveam vitaminizare, cei mai buni medici și preparatori fizici. Aveam fișa fiecărui fotbalist din centru. Aveam departament de scouting. În România am ajuns acum ca pe jucători să-i înveți să lovească mingea la prima echipă.

Aveam buget pentru juniori de 300.000 de euro pe an. Dar am dat jucători precum Latovlevici, Luchin, Pantilimon, Bourceanu, Rotariu, Vlad Dragomir. Benzar tot la Timișoara a crescut.

Dacă nu ne lua licența, astăzi vorbeam despre cel mai puternic club din România. Dacă ne lăsau să jucăm, eram cei mai buni din România și greu de ajuns. A fost drama sportivă a carierei. Îmi doream să fiu campion. Soția mea a fost campioană la handbal, fetele mele la volei, eu am fost pe locul 2", a zis Chivorchian la emisiunea Ora de Sport de la 6TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  08 Noiembrie 2016, 20:43
Postat de Soos Vilmos pe 08 Noiembrie 2016, 19:09

Ca mare dreptate ai , mai conasule, ca doar fcsb si dinamo au voie sa cladeasca asa cum spui matale, restul gura.

Când faci un comentariu , adu și argumente , nu arunca doar ca o replică stearpă !! Ce poti să spui despre managmentul actual de la Dinamo ? Curte de Conturi, FRF, Liga Profesionistă și alte organisme ale statului, în urma multiplelor controale și verificări au constatat modul corect și chiar au scos în evidență profesionalismul financiar care este acum la club ! Așa că voi ati rămas doar cu fruncea pe jos, ati încercat diverse manevre financiare , în fapt doar ...jmecherii *** ! Iti e greu să recunoști, te cred, dar ăsta e adevărul !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  08 Noiembrie 2016, 19:09

Ca mare dreptate ai , mai conasule, ca doar fcsb si dinamo au voie sa cladeasca asa cum spui matale, restul gura.

1636051316609667
Tatar Domnica  •  08 Noiembrie 2016, 17:02

Și sa nu îi dorești *** de m.sandu sa îl caute *** din 3 în 3 zile!????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează