FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Reguli stricte impuse la Hermannstadt! Jucătorii și staff-ul, cu mașina proprie de la hotel la antrenament deși e o distanța de 4 minute

Articol de - Publicat duminica, 17 mai 2020 16:47

Jucătorii și staff-ul lui Hermannstadt s-au cazat la un hotel aflat la 4 minute de mers pe jos de terenul de antrenament, dar pentru a nu risca nimic, fiecare se va deplasa cu mașina personală.

La Sibiu s-au efectuat azi o parte din testele de coronavirus, iar mâine sunt programate ultimele. Jucătorii au intrat în izolare la hotelul Apollo, care se află la 3-4 minute de mers pe jos atât de stadionul Municipal, cât și de terenul de pregătire.

Cu toate astea, pentru a evita orice risc, președintele Iuliu Mureșan și antrenorul Vasile Miriuță au decis ca deplasarea la antrenament s-o facă fiecare pe cont propriu, cu mașina personală.  „Ne-am gândit că așa e mai bine. Am putea merge și la pas, dar dacă te întâlnești cu cineva pe drum și ai ghinionul să-ți tușească sau să-ți strănute în față? Atunci ce faci?", și-a motivat tehnicianul  decizia.

 

Singurul jucător pe care Miriuță nu se poate baza deocamdată este Kevin Rimane, blocat în Paris: „E complicat cu el. Vine dintr-o zonă roșie și i s-a anulat de două ori până acum zborul. Și când va ajunge, trebuie să intre 14 zile în carantină instituționalizată.

VIDEO. 6 echipe din play-out nu mai vor să joace

Citește mai multe știri din Liga 1:

Craiova pregătește un supertransfer! Vrea să dea lovitura în lupta pentru titlu

DINAMO EXCLUSIV Ionuț Negoiță n-a iertat pe nimeni: „Ioan Andone vorbește pe lângă subiect!” + „Pretenții și intoxicări de la spanioli”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sibman
sibman  •  17 Mai 2020, 20:14

De la Apollo pana la Municipal, pe jos, faci garantat cel putin o jumatate de ora. Nu stiu de unde este Aurelian Botezatu dar numai tampenii scrie.

liviuemil
liviuemil  •  17 Mai 2020, 19:48

De cind se masoara distanta in "minute"????? Probabil de cind timpul se masoara in "metri" !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează