FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reîncălzesc "ciorba" Sînmărtean! » Becali vrea să reia pista aducerii favoritului său de la Vaslui

Sînmărtean joacă de 4 ani la Vaslui, perioadă în care a cîştigat peste un milion de euro, dar n-a cîştigat nici un trofeu
Sînmărtean joacă de 4 ani la Vaslui, perioadă în care a cîştigat peste un milion de euro, dar n-a cîştigat nici un trofeu

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 ianuarie 2014 22:14

Patronul a discutat cu Mihai Stoica şi i-a cerut să nu mai aştepte pînă în vară, cînd mijlocaşului îi va expira contractul, ci să-l aducă acum pentru a rezolva criza din ofensivă.

După aducerea lui Bogatinov, Steaua anunţase că a închis campania de achiziţii din această iarnă. Prestaţiile nesatisfăcătoare ale echipei din primul stagiu de pregătire ar putea însă modifica situaţia. Gigi Becali a avut vineri seara o discuţie cu Mihai Stoica şi i-a ordonat să redeschidă pista Lucian Sînmărtean, fotbalist pe care latifundiarul l-a dorit în Ghencea în fiecare pauză competiţională din ultimii ani.

"Dacă e vorba despre Sînmărtean? Să mai păstrăm un pic suspansul" a fost reacţia lui MM atunci cînd a fost întrebat dacă Lucian e jucătorul care ar completa lotul roş-albaştrilor.

În urmă cu o săptămînă, cînd se abandonaseră tratativele pentru aducerea fotbalistului de 34 de ani, şefii Stelei anunţaseră că "Sînmărtean rămîne în vizorul nostru şi, la vară, e posibil să-l aducem, atunci cînd va fi liber de contract. Pentru noi nu contează vîrsta biologică, contează dacă el poate să ajute sau nu echipa".

Cea mai mare problemă în realizarea venirii lui Sînmărtean o reprezintă situaţia acestuia în raport cu clubul de care aparţine pînă în vară. FC Vaslui are către Lucian restanţe salariale de aproape 300.000 de euro, sumă la care îi solicită să renunţe de bună voie dacă vrea să ajungă la Steaua din această iarnă.

La momentul respectiv, jucătorul a refuzat: "Am o vîrstă, nu pot să nu mă gîndesc la bani". Singura variantă în care mutarea s-ar face e ca Becali să-i preia datoria şi să i-o achite sub forma unei prime de instalare.

"Oricine vrea la Steaua"
În urmă cu cîteva zile, chiar Sînmărtean, într-o intervenţie la DolceSport, a readus în discuţie posibilitatea de a ajunge la Steaua în această iarnă. "Se poate întîmpla absolut orice. Sigur că vreau la Steaua, oricine ar vrea să ajungă acolo. Pentru mine e ceva special să fiu dorit şi la această vîrstă", a declarat Sînmărtean.

60 la sută din amicalele pe care Steaua le-a disputat în Spania, adică 3 din 5, s-au terminat fără gol marcat pentru trupa lui Reghecampf

4 jucători ofensivi au părăsit-o pe Steaua în această iarnă: Mihai Costea, Nikolici, Tatu, Adrian Cristea. Aproape sigur va pleca şi Răduţ, fiind adus unul singur, Keşeru

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
masinameaeata
masinameaeata  •  26 Ianuarie 2014, 21:44

Dar un mijlocas mai tanar si tehnic, chiar strain nu gaseste Steaua? Cum sa-l iei pe Sanmartean la 34 de ani? Pana si el se mira, daca la aceasta varsta ma mai vrea Steaua, este o onoare, cred si eu, cei care au de suferit sunt cei de la Steaua, nu el!

ardeleanu132
ardeleanu132  •  26 Ianuarie 2014, 13:31
Postat de roadster1988 pe 26 Ianuarie 2014, 12:37

se dovedeste inca o data ca prorumbaceanu este cel mai prost patron din fotbalul romanesc,urmat de gigi b...

Totusi, Becali este pe primul loc! Steaua = WC-ul lui valahu'.

mariuss72
mariuss72  •  26 Ianuarie 2014, 13:04
Postat de travk pe 26 Ianuarie 2014, 10:27

n-a dat niciun gol in amicale vrei sa zici? si gata e un transfer prost? ti-ai dat tu seama? ...sunteti degeaba majoritatea pe aici =))

Ia spune-ne tu cum e sa fii ''yesman'' pentru cioban si ai lui...tu ai fi in stare sa maninci orice iti kaka astia.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează