FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reintră Marc » Fundașul dinamovist profită de evoluția nesatisfăcătoare a unui titular

Andrei Marc a fost titular doar de două ori în 2016
Andrei Marc a fost titular doar de două ori în 2016

Articol de - Publicat miercuri, 23 martie 2016 00:00

Fundaşul de 22 de ani poate profita de evoluția nesatisfăcătoare a lui Hanca pentru a reveni în primul "11".

Andrei Marc poate fi din nou jucătorul de sacrificiu în derby-ul cu Astra, din runda viitoare.

Fotbalistul de 22 de ani a fost certat de Mircea Rednic și n-a mai jucat în ultimele două meciuri oficiale, însă ar putea reveni, chiar în formula de start, din cauza formei arătate de Sergiu Hanca.

Moldoveanul a mai jucat fundaș dreapta cu Steaua (1-1), are șanse să revină în acea poziție, având o experiență superioară lui Laurențiu Corbu, 21 de ani.

În ceea ce-l privește pe Hanca, fotbalistul a fost contestat, și nu doar de către fani, pentru evoluțiile din acest sezon, care au culminat cu meciul contra Pandurilor (1-1).

Administratorul Cornel Dinu chiar a avut o intervenție dură la DolceSport: "Hanca are alură de samurai cu cocul ălă, în rest săracu' e depășit inclusiv de vântul care bate!".

7meciuri a bifat Hanca pentru Dinamo în acest sezon

2goluri a reușit Marc pentru "câini" în actuala ediție în 26 de meciuri în toate competițiile

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
jony1973
jony1973  •  25 Martie 2016, 06:32

Marc este un jucator lent. Este mult mai slab decat Hanca daca este utilizat fundas dreapta. S-a vazut la golul inscris de Hamrun si in multe alte faze. In benzi trebuie utilizati numai jucatori de viteza!

jony1973
jony1973  •  25 Martie 2016, 06:30

Am avut un jucator bun fundas dreapta si care juca foarte bine si fundas stanga: FAI. Nu treceau de el nicio extrema de viteza de la Steaua sau alta echipa din Liga I. Daca m-ar fi ascultat cineva de la Dinamo (am tot insistat pe acest site) ar fi avut numai de castigat prin prelungirea contractului.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Martie 2016, 18:58

Eu cred ca valoarea lui Hanca nu e cea din meciul cu Pandurii si cred ca in acel meci el nu a fost ajutat nici de mijlocasul de banda si nici de mijlocasul defensiv care a fost pierdut pe drum la faza golului ! Hanca cred ca da satisfactie mai mare la mijloc !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează