FOTBAL  »  Superliga  »  ANULAREA INTERDICŢIILOR

Reînvie atmosfera în Ghencea? Ultraşii stelişti au cîştigat meciul cu Jandarmeria Română

Așa au fost evacuați fanii Stelei din Giulești
Așa au fost evacuați fanii Stelei din Giulești

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 13:28

Ghencea a fost pustie în returul acestui campionat, fanii stelişti primind interdicţii şi amenzi în urma meciului cu Rapid din toamna trecută.

Suporterii stelişti prezenţi la meciul din sferturile Cupei României, din 11 noiembrie 2010, au avut parte de 6 luni de chin, neputînd asista la meciurile favoriţilor.

Aproximativ 400 de suporteri stelişti au primit interdicţii şi amenzi în urma acelui meci. Ultraşii de la cele două peluze s-au luptat jumătate de an cu autorităţile pentru a reuşi să scape de suspendarea pe termen de 1 an.

VEZI AICI MOMENTUL ÎN CARE SUPORTERII STELIŞTI AU PRIMIT DECIZIA SUSPENDĂRII

În minutul 10 al partidei din 11 noiembrie 2010, fanii Stelei de la tribuna 1 au aprins un număr mare de fumigene şi torţe, aruncîndu-le ulterior în teren şi spre tribuna oficială.

Ieri, au fost anulate majoritatea interdicţiilor, suporterii cîştigînd bătălia cu Jandarmeria Română. Din sezonul următor, aceştia vor avea acces pe orice arenă sportivă.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
solid
solid  •  13 Iunie 2011, 14:53

Ei oricum vor fi in protest chiar daca numai au interzisi... iara merg 5 din bucuresti si 20 din provincie in deplasari.. Halal suporteri

cristinara2
cristinara2  •  04 Iunie 2011, 18:06

Cat despre rivali, de multe ori tonul este dat pe stadion de cei de la tribuna si nu de cei pe care tu ii numesti "golani,analfabeti,betivi,drogati"

cristinara2
cristinara2  •  04 Iunie 2011, 18:06

@adiysteaua: Daca baietii aia vor sa aprinda torte o fac pe riscul lor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa platesca toti pt cateva persoane asa cum s-a intamplat in Giulesti. Acolo s-a produs un abuz. Daca tu esti de acord cu ce a facut jandarmeria nu pot decat sa-ti doresc sa suferi si tu din cauza abuzurilor jandarmilor sa vezi cum e. Nici pana acum nu ai inteles care sunt probleme noastre cu becali si cu conducerea?. S-a explicat de atatea ori ce avem cu el. Datorita lui ne zbatem in mediocritate de atatia ani. Datorita lui clubul asta e tarat prin noroi. Majoritatea celor care il contesta pe cioban fac o atmosfera foarte frumoasa la celelalte sporturi unde mai exista spiritul Stelei.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează