FOTBAL  »  Superliga  »  CONDUCERE

Remanierea de lot a unei echipe din Liga 1, făcută în timp record: "A avut loc o implozie, au dispărut jucătorii în 9 zile!"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 09:38

Florin Prunea, fostul preşedinte al celor de la Poli Iaşi susţine că situaţia de la club este foarte grea după ce în doar nouă zile au plecat mai mulţi jucători de la echipă.

După despărţirea de Poli, fostul oficial al ieşenilor analizează ofertele venite pe numele său, dar nu se grăbeşte în a lua o decizie.

"La Iaşi a avut loc o implozie. Au dispărut în nouă zile jucătorii şi majoritatea şi-au găsit echipe. Am văzut că cei care conduc echipa acum sunt supăraţi că am terminat pe şapte. Să vedem când va mai termina Iaşiul pe şapte.

Eu sper să nu se întâmple lucruri rele pentru că am stat cinci ani şi jumătate acolo în care am promovat de două ori. Pentru mine urmează o vacanţă, dar voi începe treaba. Am oferte, dar nu vreau să mă arunc. Vreau un club care să facă performanţă", a spus Prunea, citat de TV Dolce Sport.

Bole, Târșa, Răuță, I. Voicu, Grahovac, M. Ciucă, Sato, V. Gheorghe, Stenio, Ștefănescu, Bădic şi Bosoi sunt jucătorii cărora le-au expirat contractele cu echipa din Copou.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  26 Iunie 2017, 21:29

Nu- mi place Prunea, se vede ca este frustrat, dar s-ar putea sa aibe dreptate. Sa lasi sa-ti plece o echipa intreaga,cu care nu te-ai batut la titlu dar nici nu ai avut emotii la retrogradare, si sa aduci niste jucatori despre care nu stii nimic cred ca este o mare problema.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  26 Iunie 2017, 16:19

Probabil e in asteptarea altui contract de 150.000 euro.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close