FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A rămas la București, dar nu la Dinamo! Decizia luată de înlocuitorul lui Straton + La cine au apelat „câinii” să le apere poarta

Rene Hinojo a apărat poarta „câinilor” în Sepsi - Dinamo 2-0
Rene Hinojo a apărat poarta „câinilor” în Sepsi - Dinamo 2-0

Articol de - Publicat joi, 10 decembrie 2020 09:49 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 09:51

Portarul Rene Roman Hinojo (36 de ani) a refuzat să mai vină la antrenamentele lui Dinamo după meciul cu FC Argeș (câștigat de „câini”, 1-0), chiar dacă nu a părăsit Capitala.

Managementul spaniol și antrenorul Contra l-au sacrificat pe Cătălin Straton, plecat apoi la FCSB, pentru a-l aduce pe Rene Roman. Românul în vârstă de 31 de ani era foarte iubit de către suporteri, ibericul de 37 de ani nu a impresionat cât a jucat în echipamentul alb-roșu. 

Mai mult, Rene nu a ținut cont de solicitarea fanilor, care i-au rugat și convins pe fotbaliști să mai rămână, chiar neplătiți, până la finalul lui 2020, a făcut un rechizitoriu dur conducerii clubului și nu a mai venit la antrenamentele de la Săftica începând de luni.

Fără Hinojo, Dinamo se bazează pe Eșanu

Cu toate acestea, nu a părăsit Bucureștiul și se pregătește separat la o sală de fitness din zona de nord a Capitalei, acolo unde are închiriat apartamentul. A notificat clubul vizavi de restanțele salariale și se va adresa la UEFA pentru a-și obține lefurile restante! 

Și se amuză pe seama zăpezii care a căzut în București în ultimele zile, el fiind obișnuit cu temperaturile mai ridicate în timpul iernii din Andaluzia. În condițiile în care Rene a dat bir cu fugiții, dinamoviștii l-au reactivat pe Mihai Eșanu, fotbalist crescut la Academia „câinilor” și fost campion la juniori cu clubul, care va fi rezerva lui Mejias la meciul cu Poli Iași.

Reacția dură a lui Rene Roman Hinojo

  • „Prea multe înșelăciuni, prea multe minciuni, prea multe perioade de așteptare și prea multă suferință cu oamenii care au lucrat în jurul meu. Totul are o limită, plec de la Dinamo”
  • „Directorul general al clubului, mai exact un spaniol, a îndrăznit să spună într-un interviu că «Dinamo nu avea nevoie de spanioli, avea nevoie de profesioniști». Îmi voi permite să spun un lucru: clubul nu are nevoie de nimic, mai degrabă are destule. Are o mulțime de manageri obraznici care se gândesc doar să-și ascundă gestionarea necorespunzătoare și minciunile, distrugând cariera și munca oamenilor care și-au demonstrat profesionalismul de mulți ani”
  • „Dinamo va continua să fie tot mai aproape de a fi din nou un mare nume în Europa. Trebuie doar să îndepărteze balastul, de care nu e nevoie. Pot spune că am jucat pentru cel mai mare club din România”

Jucătorii lui Dinamo, negativi

Dinamoviștii au efectuat marți testele RT-PCR în cantonamentul de la Săftica, ieri au sosit rezultatele. Staff-ul medical a transmis că roș-albii au primit rezultate negative la toate testele. „Câinii” au răsuflat ușurați în condițiile în care Puljici a avut o răceală puternică la finalul săptămânii trecute, ceea ce nu i-a permis să joace la Pitești. 

Încă de atunci croatul a efectuat un test coronavirus, a ieșit negativ, a repetat examenul medical cu echipa, din nou negativ, sunt șanse să reapară pe gazon cu ieșenii.

VIDEO. Iulian Tameș, dezamăgit de situația de la Dinamo: „Mă doare când văd ce se întâmplă acum”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Contra s-a plâns în Marca de Cortacero: „Tot proiectul se va distruge din cauza lui”

E IREAL ce se întâmplă la Dinamo! Pablo Cortacero chiar se ține de bancuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 Decembrie 2020, 12:57

Toti spaniolii conducatori si jucatori precum si Contra cu Paul Anton sunt implicati in aceasta lovitura de faliment !

valiomanid
valiomanid  •  10 Decembrie 2020, 12:43

Se minte cu nerusinare in presa sportiva, si nu numai, in primul rand Rene nu a dat bir cu fugitii, a plecat avand un motiv bine intemeiat, ( neplata salariilor)in al doilea rand cred ca e un portar mai bun decat titularul actual, asta apropo ca nu a impresionat

nightought
nightought  •  10 Decembrie 2020, 12:30
Postat de Sorin Sfetcovici pe 10 Decembrie 2020, 10:07

"cel mai mare club din România"..... De aceea sunt ăștia in situația asta, pentru ca prin gen un dinamovist este desprins de realitate, trăiește intr-un univers paralel. Dinamo este nimeni, ABSOLUT NIMENI. "sa redevina unnume mare in Europa".... A fost vreodată. O semifinală in 1980 Bc...... Mergeți mai in B. Avem probleme mai mari pe lumea asta decat sa va auzim, sa vedem, sa citim cum cerșiti. Apropo cerșetoria este interzisă parcă. Daca eram in locul federației, LPF va trimiteam direct D. Dar la noi nu exista o instituție in tara asta sa funcționeze normal

Sorin Sfetcovici, nu ți-a cerut nimeni sa citești, sa asculți și sa vezi articole cu Dinamo! Iar felul în care închei comentariul îmi stârnește mila și amuzament în același timp! Menționezi Federația romana de fotbal dar folosești prescurtarea de la Liga.Datorita capacității tale intelectuale probabil nu realizezi ca sunt 2 foruri diferite! Si apropo, nu doar instituțiile statului nu funcționează normal! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează