FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

E IREAL ce se întâmplă la Dinamo! Pablo Cortacero chiar se ține de bancuri!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 16:01 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 16:23

DINAMO. După ce, la început săptămânii, Pablo Cortacero (42 de ani) i-a transmis „căpitanului” Ante Puljic (33 de ani) că miercuri va vira o sumă de bani în conturile lui Dinamo, plata către jucători nu a fost efectuată nici de această dată.

La începutul săptămânii, Ante Puljic a primit un mesaj de la conducătorul spaniol că miercuri se va vira o sumă importantă de bani în conturile clubului dinamovist. Anunțul făcut de Pablo Cortacero a stârnit zâmbete la echipa din „Ștefan cel Mare” încă de la început. S-a dovedit că a fost o nouă minciună, iar oamenii de la club au rămas cu salariile neplătite. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Pablo Cortacero a promis că va trimite 1,5 milioane de euro. Conținutul mesajului, unul care a ajuns și la Fabbrini, a fost: „Dacă nici acum nu vă trimit banii, să nu mă mai credeți niciodată”.

Jucătorii lui Dinamo, răsplătiți de fani

Pentru a doua săptămână la rând, fanii din DDB au oferit prime de joc fotbaliștilor. Suporterii au strâns 14.000 de euro prin vânzarea unor bilete online. Întreaga sumă a fost distribuită către elevii lui Jerry Gane. 

VIDEO. Se confirmă interesul unui om de afaceri turc pentru Dinamo: „A făcut deja un gest față de noi”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Noul plan al PCH pentru Dinamo » Fanii au găsit o nouă metodă să țină clubul în viață: „Am avea curaj să facem asta”

DINAMO. Dănuț Lupu, dezvăluiri inimaginabile: „Jucătorii nu aveau ce mânca. Le-a trimis domnul Badea 30 de cutii de pizza, ei aveau doar două ouă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
dragdim
dragdim  •  10 Decembrie 2020, 08:27

Să le dea Dumnezeu după sufletul lor, tuturor străinilor care au venit in România doar după furtișaguri și măgarii, la fel sa le dea și romanilor care și-au vândut țara, poporul și sufletul pentru 30( sau mai mulți) de arginți și pe lumea ailaltă să mânați și să beți numai bani și metale prețioase.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehighms
mehighms  •  10 Decembrie 2020, 04:59
Postat de creeperno pe 09 Decembrie 2020, 22:38

Aveti rabdare ca domnul Cortacero a intampinat in continuare probleme cu bancile si se va rezolva imediat cu banii

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Decembrie 2020, 00:32

Cortacero are un loc in PSD sau PNL

Vezi toate comentariile (20)
Comentează