FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noul plan al PCH pentru Dinamo » Fanii au găsit o nouă metodă să țină clubul în viață: „Am avea curaj să facem asta”

Suporterii DDB s-au specializat în a face sold out cu biletele virtuale de la meciuri, fie acasă, fie în deplasare. +36   FOTO
Suporterii DDB s-au specializat în a face sold out cu biletele virtuale de la meciuri, fie acasă, fie în deplasare.

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 19:31 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 19:44

DINAMO. Suporterii DDB s-au specializat în a face sold out cu biletele virtuale de la meciuri, fie acasă, fie în deplasare. 

Fanii întrețin echipa, au făcut calculele, imediat după fluierul final al partidei de la Pitești au pus în vânzare tichete pentru etapa cu Iașiul, la 5 lei bucata. 

„Am avea curaj să vindem pe Arena Națională, adică 55.000 de euro la fiecare meci, în loc de 14.000 de euro în Ștefan cel Mare. La patru meciuri s-ar strânge 220.000 de euro, am putea ține echipa numai din bilete virtuale, cu un buget chiar decent. Fără a pune la socoteală banii din Programul DDB, banii din drepturi de televiziune, din sponsorizări și din marketing. 

Pentru că sponsorii și investitorii vor fi atrași de cei mai implicați suporteri. Am plăti puțin câte puțin jucătorii. Ultimele rezultate arată că susținerea noastră dă roade. Iar jucătorii care vor să plece se vor gândi de două ori înainte să facă lucruri care ne-ar falimenta”, au scris fanii lui Dinamo pe Facebook.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FC Argeș - Dinamo 0-1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+32 FOTO

VIDEO Se confirmă interesul unui om de afaceri turc pentru Dinamo: „A făcut deja un gest față de noi”

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Dănuț Lupu, dezvăluiri inimaginabile: „Jucătorii nu aveau ce mânca. Le-a trimis domnul Badea 30 de cutii de pizza, ei aveau doar două ouă”

VIDEO EXCLUSIV. Vin bani la Dinamo! Anunț de ultimă oră în direct: „A vrut să ajute, semnăm contractul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
mehighms
mehighms  •  09 Decembrie 2020, 08:49
Postat de creeperno pe 08 Decembrie 2020, 22:30

Maine intra 1,5 milioane de euro si nu mai trebuie niciun plan

de 2 luni ai aceeasi postare. doamne cat esti de pro.st!

cornelcc
cornelcc  •  09 Decembrie 2020, 01:00

Pai a venit sponsorul turc, tinerelul de 77 de anisori, de ce mai trebuie plan? Aduce cate un treining sergio tacchini si cate o pereche de adidashi torshon si va puteti pregati in continuare de CL!

gago747
gago747  •  09 Decembrie 2020, 00:30
Postat de dobrin pe 08 Decembrie 2020, 20:40

Sa isi faca PCHistii o Liga 1 virtuala si un Ch. League tot virtuala. Nu mai trebuie sa platesti jucatori si in plus joci si in Liga Campionilor dupa 18 ani de pregatire.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close