FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - GLORIA BUZĂU 1- 2

Repetenţi

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Învinsă în prelungiri de Gloria Buzău, “U” Cluj a irosit ieri o ultimă şansă de a evita retrogradarea.

“U” Cluj - Gloria Buzău, era un meci crucial pen­­tru “şepcile roşii”. De a fi sau a nu fi în Liga 1 şi în sez­o­nul următor. Însă “Steluţa” a licărit pri­ma, încă din primele minute. Vul­poiul Paleacu a centrat perfect, iar Ioviţă l-a învins simplu pe Mer­lier. “Studenţii” au refuzat să ab­dice fără luptă din primul eşalon. Au schimbat turaţia, aruncîndu-se spre poarta lui Mincă. Căpitanul Go­ga (24, 27) şi sîrbul Jovanovici (28) au semnat primele declaraţii de război buzoienilor. Cu Bundea la pu­pitru, gazdele au mai ratat încă o oca­zie uriaşă, cînd Gigel Coman, din nu­mai 10 metri, a ratat milimetric ca­drul porţii. Şi totuşi, pînă la pau­ză, “U” a reuşit egalarea: Goga a pus un “cap” pentru Jovanovici, ca­re l-a învins pe Mincă cu şansă. Pu­tea să fie 2-1, dar tînărul Corodoş a irosit ocazia meciului, cînd a reluat din 2 metri peste poartă .

Exilaţi de un ex-stelist
Cu sabia deasupra capului, “U” s-a instalat încă din debutul părţii se­cunde în jumătatea adversă. Dar că­pi­tanul Goga a zguduit doar tran­s­­versala lui Mincă, spre dis­perarea ultraşilor din peluză. De par­tea cealaltă, buzoienii au ales car­tea contraatacului. Băd a mar­cat, dar golul acestuia a fost anulat co­rect pentru of­said. Şi, cînd nimeni nu se mai aş­te­pta, Bicfalvi, un ex-ste­list, a lovit în inima clujenilor, în ulti­mul minut de prelungire. Mai sînt doar 4 etape şi “U” e la 11 punc­te de locul 14, al salvării. Im­po­­sibil!

“Sîntem retrogradaţi, ăsta e lucrul cel mai dureros. Îmi reproşez că nu am fost în teren s-o bag eu în poartă”
ALPAR Meszaros antrenor “U” Cluj

“Clujenilor le-a lipsit şansa. Cred că nu se joacă doar pe teren. Nu mai zic nimic că-mi iau ăştia prima de Paşti”
Ştefan Stoica antrenor Gloria Buzău

Ştirile meciului

În tribuna oficială a stadionului “Ion Moina” a fost prezent şi antrenorul rivalei din Gruia, Ioan Andone. Cu faţa mas­cată de o pereche de ochelari de soare, “Fălcosul” a dat mîna cu suporterii. Universitatea şi CFR vor disputa meciul direct în ulti­ma etapă, programată în 7 mai.

Tehnicianul “studenţilor”, Alpar Meszaros, suspendat o etapă pentru că s-a înjurat cu atacantul Oţelului, Janos Szekely, a privit partida de la tribuna a doua alături de preşedintele Toni Do­boş. Pe banca clujenilor a stat direc­­torul tehnic, Stelian Gherman.

Înainte cu o oră de startul par­ti­dei, aproximativ 500 de su­por­teri s-au adunat în Piaţa Uni­rii, la statuia lui Matei Corvin, de unde au plecat în marş către stadion.

În minutul 15, Marius Po­pescu, antrenorul secund al “alb-negrilor”, a alergat în tribună la “principalul” Meszaros, care i-a dat primele indicaţii tactice.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
 •  22 Aprilie 2008, 18:36

Astia de la "GSP" cat vo dat iuliu muresan si paszcany ca sa scrieti articolu asta??...Noi cei care iubim culorile ALB-NEGRU nu platim pe nimeni sa scrie de noi si nu ne dam falosi ci DRAGOSTEA PT "U" NE FACE SA INVINGEM si sa trecem peste momentele astea...NU ne trebe sa aparem la televizor k si acolo numa cu ani aparii noua ne trebe o TARA cinstita sa nu fim furati in propria TARA..Noi cei care lasam Comentari nu ne facem auziti nicaieri..PENTRU NOI DOAR "U"cluj C

 •  22 Aprilie 2008, 09:27

ma uit la note si nu ma mir ca tot mai multa lumea isi pierde increderea in stirile date de gsp. jurnalistii astia n-au nici o treaba cu fotbalul.macar te-ai uitat la meci? rusine sa-ti fie

 •  21 Aprilie 2008, 12:14

Daca e sa-mi para rau de ceva in campionatul asta ... e ca exista echipe frumoase ,precum U care datorita intereselor atit de meschine a mogulilor ce au alungat si ultimile urme de romantism din fotbal( padureanu de la bistrita, pinalti de la neamt, netoiu de la securitate, pleiada de farfuristi de la dinamo,si poate chiar si jiji) nu pot arde adevarat in jungla asta mizera ... si stiti ceva poate e mai bine. Simbolurile , oricit si-ar dorii cei lipsiti cu duhul , nu mor, ele ramin perene.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează