FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Culmea tupeului » Replica lui Vassaras către reporterii Gazetei, imediat după conferință: „Dacă-mi dați 20.000 pe lună...”

La finalul conferinței de aproape trei ore găzduită de FRF, Kyros Vassaras, a mai stat de vorbă cu jurnaliștii prezenți în holul instituției.
La finalul conferinței de aproape trei ore găzduită de FRF, Kyros Vassaras, a mai stat de vorbă cu jurnaliștii prezenți în holul instituției.

Articol de , , , , - Publicat joi, 27 aprilie 2023 17:25 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 20:06

La finalul conferinței de aproape trei ore găzduită de FRF, Kyros Vassaras a mai stat de vorbă cu jurnaliștii prezenți în holul instituției.

Întrebat explicit de reporterii GSP: „De nu faceți conferințe de presă mai des, ca să nu mai dureze trei ore una?”, grecul din fruntea CCA a avut o reacție persiflantă.

Vassaras, răspuns tăios pentru Becali, Varga și Mititelu: „Așa nu merge!”
CCA
Vassaras, răspuns tăios pentru Becali, Varga și Mititelu: „Așa nu merge!”

Kyros Vassaras: „Dacă-mi dați 20.000 pe lună, vorbesc mai des”

„Dați-mi voi 20.000 de euro pe lună! Găsiți-mi voi sponsor pentru conferințe și le fac lunar”, a spus Vassaras. Apoi a început să râdă când i s-a replicat: „Vorbiți serios?!”.

„Nu trebuie să vă dau vouă explicații, ci trebuie să le explic arbitrilor ce au greșit. Nu sunt obligat de absolut nimeni să dau explicații oamenilor”, a continuat șeful CCA.

Unul dintre jurnaliștii GSP i-a transmis: „Nu vorbiți pentru noi, ci pentru public, dar cu ajutorul presei”. „Dacă-mi dați 20.000 pe lună vorbesc mai des”, a punctat din nou Vassaras.

Ofițerul de presă al FRF s-a ținut de ironii: 

În timpul conferinței de aproape trei ore, declarațiile președintelui CCA au fost traduse de Cătălin Popescu, ofițerul de presă al FRF, dar și de Alexandru Deaconu, managerul VAR în țara noastră.

Pe finalul întâlnirii, Popescu a început să țipe în microfon: „V-am spus că e ultima întrebare! Lasă telefonul...”. Mesaj transmis unuia dintre reporterii Gazetei.

Vassaras a intervenit: „Aveți propriul sistem VAR și primiți întrebări pe care mi le adresați mie. Avem o grămadă de timp și putem să discutăm în privat. S-a terminat și bateria de la laptop. Când v-am chemat aici fără camere nimeni n-a venit. Dar e OK! Media transmite mesajul mai departe”.

Lui Popescu i-a aparținut încheierea. „Vă mulțumesc frumos. Dumneavoastră pentru prezență și celor din spatele telefoanelor. Salutări, Dan Udrea! Ha, ha, ha!”, aluzie la faptul că reporterul GSP din sală, Andrei Crăițoiu, ar fi comunicat în acel moment prin mesaje cu redactorul-șef adjunct al ziarului. 

VIDEO. Gigi Becali, atac fără menajamente la Burleanu și Vassaras: „Vine Vassaras și stă prin Grecia și ia banii la mișto că suntem noi proști”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Vassaras, tranșant după ce i s-a cerut demisia: „De ce să plec? Nu am de ce să mă gândesc la demisie, nu există niciun motiv. Avem arbitri corecți, integritate, trebuie să respectăm asta”

EXCLUSIV / VIDEO Fostul antrenor de la FCSB e sigur că Elias Charalambous e doar de „decor”: „Pintilii decide tot la echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  28 Aprilie 2023, 14:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihneailie030
mihneailie030  •  28 Aprilie 2023, 13:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  28 Aprilie 2023, 11:14

Personal, pus în situația de a decide***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează