FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

Replică nemiloasă de la Dinamo, după izbucnirea lui Dănuț Lupu: „Nu am dorit să-l pun într-o situație stânjenitoare. Am crezut că a înțeles”

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 14:39 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 15:02

Ionuț Popa, președintele lui CS Dinamo, a oferit prima reacție după declarațiile făcute marți de Dănuț Lupu, aflat la prima apariție după ieșirea din închisoare. Acesta a fost dezamăgit de faptul că dinamoviștii nu au venit să-l viziteze în penitenciar.

Lupu era angajatul celor de la CS Dinamo, formație din Liga 3, în momentul în care a fost condamnat la 7 luni de închisoare pentru că a condus fără permis. În urma acestui incident, clubul Ministerului de Interne a decis să încheie colaborarea cu fostul jucător dinamovist.

„Eram 24 în celulă” » Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”
DĂNUȚ LUPU, ELIBERAT
„Eram 24 în celulă” » Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”

Revine Dănuț Lupu la CS Dinamo? Ionuț Popa a făcut anunțul: „Nu se pune problema!”

Ionuț Popa a explicat motivul pentru care nu a fost să-l viziteze pe Dănuț Lupu în închisoare. Președintele a justificat acest gest prin simplul fapt că nu a vrut să-l pună pe fostul fotbalist într-o situație delicată, ținând cont de context.

Mai mult decât atât, Popa a anunțat faptul că Lupu nu va reveni la CS Dinamo.

„În acest moment nu se mai pune problema ca Dănuț Lupu să mai lucreze la noi. Eu am discutat cu el și i-am explicat de ce nu am trecut pe la el. Nu am dorit să merg deoarece nu am dorit să îl pun într-o situație stânjenitoare. I-am explicat și am crezut că a înțeles.

Nu înțeleg de ce a ales să facă aceste declarații. Iar eu nu puteam să oblig pe nimeni de la CS Dinamo să meargă pe la pușcărie la Lupu. Fiecare face ce simte și ce dorește. Iar asta cu femeia de serviciu nu e de comentat

Eu cred că era mai important să meargă la Lupu familia, nu femeia de serviciu de la CS Dinamo. Am înțeles că el este angajat într-un proiect la domnul Nicolae Badea. Lucrează la dânsul”, a precizat Ionuț Popa, pentru ProSport.

De la Dinamo nu m-a căutat nimeni. Îmi doresc ca echipa asta să promoveze în Liga 2, eu am creat-o, eu am înființat-o (n.r. CS Dinamo).

Mă așteptam să vină măcar unul să mă vadă, puteau să trimită și femeia de serviciu, n-am primit niciun telefon.

- Dănuț Lupu, pentru Fanatik

Citește și:

În prag de retrogradare, Cristi Borcea insistă pentru o măsură urgentă la Dinamo
DINAMO
În prag de retrogradare, Cristi Borcea insistă pentru o măsură urgentă la Dinamo
Fostul antrenor al lui Dinamo îl contestă pe Zeljko Kopic: „N-ai cum! Nu există că nu te gândești”
OȚELUL - DINAMO
Fostul antrenor al lui Dinamo îl contestă pe Zeljko Kopic: „N-ai cum! Nu există că nu te gândești”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
creeperno534
creeperno534  •  09 Aprilie 2024, 23:04

Corect

Meister27
Meister27  •  09 Aprilie 2024, 20:06
Postat de cirus11 pe 09 Aprilie 2024, 15:13

De ce ar fi logic sa vizitezi un infractor?

intreaba-l pe lucescu sau ioan andone.

Meister27
Meister27  •  09 Aprilie 2024, 20:05
Postat de Catalynn.17 pe 09 Aprilie 2024, 16:03

Nu are nicio logică! În afară de FC Fcsb nimeni nu vrea să își păteze imaginea cu condamnați penal, cu atât mai puțin chiar clubul MAI!

deci scrie si in articol ca a fost si mircea lucescu si ioan andone in vizita le el si tu crezi ca daca mergi sa il vizitezi pe un om in suferinta la puscarie esti puscarias? cat de *** sa fi? de asta spun ca ai ***. qed

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează