FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, 30 NOIEMBRIE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Replică pentru MM » Dinamo atacă înainte de derby: "E o rană care nu se va închide niciodată! Am văzut câți suporteri au ei"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 16:35

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vândut azi bilete pentru meciul Dinamo - Steaua, de pe 30 noiembrie, și a avut o replică pentru Mihai Stoica, managerul rivalei.

"Noi vindem bilete de fiecare dată înaintea unui derby de o asemenea importanță. Sperăm să vindem cât mai multe bilete și să avem o atmosferă așa cum v-ați obișnuit, o atmosferă de vis.

Știm că fanii dinamoviști se mobilizează atunci când e un meci împotriva Stelei. Sperăm să fie cât mai multă lume și să aibă ce să vadă, în special o victorie a lui Dinamo.

Am văzut și ei ce mulți suporteri au când joacă acasă. Foarte mulți suporteri. Ceea ce spun ei este mai puțin important. Contează ca noi să fim într-o formă bună la meciul respectiv și se pare că ceea ce s-a întâmplat la partida cu Manchester City a lăsat urme adânci. Eu cred că va fi o rană care nu se va închide niciodată.", a spus Dănciulescu la TV Dolce Sport.

  •  Dinamo și Steaua se vor duela în derby-ul Ligii 1 pe 30 noiembrie, în etapa a 18-a. Meciul va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

"Despre Mioveni, ce să zic? A fost atmosfera pe care o așteptam, a fost lume multă, mai multă decât e în Ștefan cel Mare într-un meci oficial" Mihai Stoica la TV Dolce Sport, pe 12 noiembrie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Noiembrie 2016, 11:36
Postat de drakken pe 15 Noiembrie 2016, 02:56

si tu n-ai avut valoare de o scoala adevarata, te-ai multumit cu postliceala si cu scoala ajutatoare.

Ei, la matale se vede ca ai scoala, nu gluma... Esti doctor. Dr. Akken... Faci parte din aia multi... Mi-a soptit mie Lapusneanu...

427951077389201
Mihai Tanase  •  15 Noiembrie 2016, 08:10

Ma mir ca Danciulescu se da mare dinamovist si mare antistelist .Auitat ca atunci cand l-au aruncat niste turci amarati , la care n-a putut face fata ( Altay Izmir , nici nu stiu daca mai exista ), cei care i-au intins mana si l-au ajutat au fost cei de la Steaua , care l-au luat la ei si l-au pus din nou pe picioare , l-au facut fotbalist si el i-a batut pe Dinamo de nici nu mai stie de cate ori sau cate goluri le-a marcat .Auitat cat l-au injurat dinamovistii , ceea ce stelistii n-au facut .Ba unde mai pui ca Lacatus s-a inrudit cu el , ca si cu alt dinamovist mare ce se afiseaza acum (Vladoiu ), ca sa nu mai vorbim de Cornel Dinu care pe vremea lui Ceausescu a primit o mare mana de ajutor de la Steaua si nu de la Dinamo , ca altfel ajungea la puscarie .

drakken
drakken  •  15 Noiembrie 2016, 02:56
Postat de Relu Stefanescu Stefanescu Relu pe 14 Noiembrie 2016, 17:48

deci in primul rand dinamo nu are cupe nici primul loc in al doilea rand dinamo an de an a fost invinsa de steaua steaua are valoare mare nu *** pline de *** mie si scarba de dinamo hoooo.respect meme stoica si reghecampf si nea gigi ei au valoare nu ***

si tu n-ai avut valoare de o scoala adevarata, te-ai multumit cu postliceala si cu scoala ajutatoare.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează