FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reprimiţi » Valentin Lazăr, Alexandre Durimel şi Fabien Farnolle au revenit de ieri la antrenamente

Valentin Lazar
Valentin Lazar

Articol de - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 20:30

Valentin Lazăr, Alexandre Durimel şi Fabien Farnolle au fost reprimiţi în lotul primei echipe a "cîinilor", începînd de la antrenamentul de ieri dimineaţă.


Mihai Teja i-a acceptat la pregătiri, urmînd să decidă dacă ei vor face parte din lotul de 18 pentru meciul cu U Cluj. Lazăr, Durimel şi Farnolle s-au pregătit, cot la cot, cu ceilalţi coechipieri, însă doar primul are şanse reale de a apărea în partida cu ardelenii. De văzut dacă în formula de start ori pe parcurs.

Teja a avut discuţii de vineri, de la momentul deciziei de a nu-i introduce în lotul pentru Galaţi pe cei trei, şi le-a explicat fotbaliştilor în cauză că nu sînt excluşi definitiv, că trebuie să se antreneze şi-i va anunţa cînd va avea nevoie de ei.


2 goluri în 14 meciuri a marcat Lazăr pentru Dinamo în toamnă

9 partide a bifat Durimel în tricoul "cîinilor" în turul campionatului

Partea pozitivă a insolvenţei
Director tehnic la UEFA, Ionuţ Lupescu a rămas simpatizant al "cîinilor roşii", declarînd: "Sper ca Dinamo să termine cît mai repede cu insolvenţa şi să ajungă, iar, în cupele europene. Un club ca Dinamo are nevoie de meciuri în Europa. Oricum, în starea de insolvenţă, tinerii fotbalişti români au mari şanse de a se afirma. Atunci cînd nu ai bani trebuie să te bazezi pe jucătorii proprii".

Doi absenţi cerţi
Roş-albii au două probleme de lot în vederea meciului de sîmbătă cu "şepcile roşii". Titulari în mod normal în echipa bucureşteană, Bărboianu şi Boubacar sînt nevoiţi să fie spectatori în tribună, din cauza cumului de cartonaşe galbene. În această situaţie, Fai şi Elhamed sînt favoriţi să apară în primul "11". Pentru camerunez ar fi prima prezenţă oficială în 2015, Elhamed a fost titular la Tîrgu Jiu, în Cupa Ligii, şi a intrat pe parcurs la Galaţi, cu Oţelul.

"Să legăm cîteva victorii"
Gordan Bunoza a debutat sîmbătă pentru "cîini", iar defensiva lui Dinamo n-a primit gol: "M-am simţit bine alături de coechipieri, deşi eu şi Serginho evoluam în premieră în echipă. Cred că putem face surprize frumoase în primăvară, chiar putem urca mult în clasament. Avem nevoie de încredere şi să legăm cîteva victorii. Orice e posibil în fotbal".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
lapusneanul
lapusneanul  •  24 Februarie 2015, 17:10

bai jurnalistule, cei trei nu au fost in lot pentru meciul cu otelul, nu au fost exclusi de la prima echipa....du-te la spiru haret sa-ti iei banii inapoi de la ala care ti-a dat diploma...

zecs93
zecs93  •  24 Februarie 2015, 13:21

a spus d.stanciu ieri la dolcesport ca cica marc nu va mai veni indiferent daca va fi declarat liber de contract sau nu !!!

khal_37
khal_37  •  24 Februarie 2015, 13:09
Postat de khal_37 pe 24 Februarie 2015, 13:08

Acolo nu teja decide cum nu a decis nici stOican ci...tovarasul anghelache. Fara el FC RUSINEA ROMANIEI 1948 era demult retrogradata. Doar cu ajutorul lui si datorita lui mimamo nu si-a pierdut identitatea el aducand-ul pe ionut negoita, nepotul lui, falit declarat si frate cu robert mare scula(tot datorita unchiului securist) in psd(paridul noului sistem securisto-comunist), punand la cale nu revenirea acestei mizerii de club, ci cel mai tare tun imobiliar. Vazand cu totii ca ,,adapostul'' a ramas tot in Sos Stefan cel Mare iar pe groapa de gunoi a comunei Glina nu sa construit noul stadion promis de negoita am inteles ca tunul nu a mers deocamdata si clubul a fost bagat automat in faliment

aducandu-l

Vezi toate comentariile (16)
Comentează