FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHINDIA 0-1

Revelația lui Dinamo, declarații incredibile: „Nu știu dacă avem încălzire pentru gazon sau dacă merge” » Ce a spus Jerry Gane

Captură Digi Sport +22   FOTO
Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 21:21 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 22:41

Chindia a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, în primul meci al etapei cu numărul 17 din Liga 1. Mihai Eșanu (22 de ani) a acuzat starea gazonului din „Groapă” la finalul partidei.

Toate detaliile despre Dinamo - Chindia 0-1, AICI

Programul + rezultatele rundei #17 din Liga 1

„A fost un teren greu, o partidă grea, cu un adversar bun. Au stat foarte bine în teren cei de la Chindia. Am fost dezavantajați, și noi, și ei. Chiar nu știu dacă avem încălzire, dacă merge sau nu, nu știu! 

Nu ne gândim la problemele din club când suntem la meci sau la antrenamente. Mi-a venit șansa și am profitat de ea. Când antrenorul se va baza pe mine, voi da totul. Îmi pare rău că n-am văzut mingea la faza golului. Eu o să rămân aici până la sfârșit, când ne vom salva”, a declarat Eșanu la Look Sport+.

A fost greu terenul, băieții s-au temut de accidentări. Nu știu ce s-a întâmplat, e imposibil să joci așa. Dacă vor fi temperaturi mai scăzute, va fi greu să recuperezi jucătorii după un asemenea efort. Nu ai stabilitate, e greu de jucat din 3 în 3 zile așa. Mă preocupă acest aspect. Toate stadioanele ar trebui să aibă încălzire. E o problemă de ani de zile, mereu vorbim și întâlnim aceeași situație în România. O să văd cu cine pot vorbi, jucăm cu FCSB, ar trebui să avem un gazon foarte bun
Jerry Gane, antrenor Dinamo

„Cei de la FC Dinamo au acumulat datorii mari la CS Dinamo. Din acest motiv, cei de la CS Dinamo, care se ocupă de stadion, nu au mai pornit instalația de încălzire”, a anunțat jurnalistul Radu Naum în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Conform regulamentului de licențiere al Federației Române de Fotbal, toate stadioanele pe care se dispută partide de Liga 1 ar trebui să dețină un sistem de încălzire al gazonului!

Revelația lui Dinamo, declarații incredibile: „Nu știu dacă avem încălzire pentru gazon sau dacă merge” » Ce a spus Jerry Gane

1.225 €câștigă Eșanu la Dinamo

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Chindia 0-1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
Captură Digi Sport
+18 FOTO

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cornel Dinu a răbufnit la TV: „Ieși afară, nu ți-e rușine?! Inimaginabil!”

Gigi Becali, contestat de o legendă a Stelei: „Mai bine se lasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
risc_mix
risc_mix  •  17 Ianuarie 2021, 12:42

Nu declaratiile lui Esanu sunt incredibile, ci voi sunteti incredibil de prosti. Pai cum ba sa-l acuzati pe copilu' ala ca nu stie daca e instalatie de incalzire sau daca functioneaza? Ce, e treaba lui? Pai ce ba, voi stiti daca patronii vostri platesc chiria, gazul sau curentul? Apoi, va intereseaza pe voi asta?

fibra
fibra  •  17 Ianuarie 2021, 08:38

Viorel Duru a plecat deoarece era obligat sa dea licente incalcand regulamentele. Pudra aia de ninsoare a ramas pe gazon fiindca nu era incalzit.

tataika
tataika  •  17 Ianuarie 2021, 06:49

Cum de au datorii? Nu plateste ddb toate datoriile clubului? La matineu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează