FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Revenire-surpriză în lotul unei formații din Liga 1 » Alți 5 jucători sunt aproape de plecare

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2017 12:53

ACS Poli Timișoara va desfășura un stagiu de pregătire la Poiana Brașov, iar Ionuț Popa a luat decizia de a-l include în lot pe Pedro Henrique, jucător care a lipsit nemotivat de la echipă în trecut.

ACS este gata să renunțe la serviciile a cinci fotbaliști în această vară. Cristian Scutaru, Adrian Poparadu, George Neagu, Alin Ignea și Josip Fucek se numără printre cei care nu mai sunt doriți.

Jucătorii transferați până acum sunt Covalschi, Țigănașu, Al. Munteanu, V. Crețu, Melinte, Ciucur, Vașvari și atacantul brazilian Miguel, care a jucat alături de Casemiro și Neymar la echipa națională (detalii AICI).

Lotul lui ACS Poli pentru Poiana Brașov

Portari: Straton, Curileac, Smaranda
Fundași: Străuț, Crețu, Haruț, Cânu, Șeroni, Bocșan, Melinte, Covalschi, Țigănașu
Mijlocași: Croitoru, Artean, Mailat, Soljic, Bîrnoi, Munteanu, Vașvari, Ciucur, Doman
Atacanți: Pedro Henrique, Drăghici, Velcotă.

Înainte de plecare în cantonament, bănățenii s-au antrenat în două reprize de pregătire, contra formațiilor Avântul Periam și Șoimii Pesac.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
368023036732853
Iuga Mircea  •  26 Iunie 2017, 08:58

In locul lui Scutaru trebuie adus un fundas central f. bun,Bocsan e f.slab si lent!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează