FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV A jucat alături de Neymar şi Casemiro, acum vine să se bată cu granzii Ligii 1! Transfer notabil pentru un club din România » Primele reacţii oficiale!

Miguel alături de impresarul Bogdan Apostu şi vicepreşdintele lui Poli, Radu Birlică
Miguel alături de impresarul Bogdan Apostu şi vicepreşdintele lui Poli, Radu Birlică

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2017 11:13

ACS Poli a mai bifat o achiziţie importantă. Bănăţenii şi-au adus atacant brazilian, concurent pentru Pedro Henrique, care are 25 de ani şi uimeşte prin tehnica pe care o are, deşi măsoară 1.91 m. 

Este vorba de Miguel Antonio Bianconi Kohl (n.r Miguel). Adus în România de impresarul Bogdan Apostu, vârful brazilian a jucat la naţionala U17 alături de Neymar, iar la U20 lângă Casemiro, mijlocaşul de la Real Madrid.

Fotbalistul a semnat azi un contract pe două sezoane cu ACS Poli. Cea mai bună parte din cariera sa se leagă de Palmeiras, pentru care a jucat atât la prima, cât şi la a doua echipă.

A trecut şi prin Coreea de Sud, pe la Chungju, dar şi prin Japonia, la Kamatamare Sanuki. În acest an a evoluat pentru Mogi Mirim, fosta echipă a lui Rivaldo, unde a punctat de 6 ori în 17 partide.

"Va fi o ţintă pentru granzii Ligii 1"

Vicepreşedintele clubului, Radu Birlică, a confirmat mutarea pentru GSP.RO şi a vorbit despre planurile echipei din viitorul sezon:

"Eu mare încredere că va fi un transfer foarte reuşit. E un fotbalist pe care l-am studiat bine. Sperăm să dea cât mai multe goluri şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, adică să fim printre primele 8 echipe din România. I-am văzut calităţile.

Va ajunge repede pe lista echipelor bune din Liga 1. A semnat pe 2 ani cu opţiune de prelungire pentru încă două sezoane. 

Am discutat cu domnul Popa, dar şi cu domnul primar. Vrem să ducem Timişoara acolo sus, unde îi este locul. Iar în sezonul următor ne dorim o clasare care să ne ducă  în cupele europene. Domnul primar este un mare fan al lui Poli şi ne-a promis că nu vor mai fi probleme la echipă. 

Noi am adus jucători buni, dar gratis. Nu am dat prime de instalare, nu am dat comisioane. Ne-au ajutat prietenii, printre care şi Bogdan Apostu, căruia îi mulţumesc. Sper ca jucătorii aduşi să-şi demonstreze valoarea. Mai avem discuţii cu 2 jucători şi imediat ce se vor rezolva cred că perioada de transferuri pentru noi este închisă", a zis Birlică pentru GSP.RO. 

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest transfer şi că am şansa să joc aici, la Poli. Am întâlnit oameni buni în România, mă refer la preşedintele clubului şi la Bogdan. E o bună oportunitate pentru mine România. Sunt convins că pot reuşi, sunt foarte fericit să fiu aici şi am încredere că va fi un an plin de goluri pentru mine. Abia aştept să începem munca şi să le arăt suporterilor ceea ce pot. Voi da tot ce am mai bun pentru Poli" Miguel pentru GSP.RO

ACS POLI TIMIȘOARA

Antrenor: Ionuț Popa (confirmat)

Veniri: Al. Munteanu, V. Crețu (Gaz Metan), Vașvari (FC Botoșani), Țigănașu (Poli Iași), Melinte (Chiajna), Covalschi (CS Afumați), Al. Ciucur (Poli Iași)

Plecări: Bărbuț (CSU Craiova), Alex Popovici, Leo Novak (contracte expirate)

Save

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
983732924972315
Soos Vilmos  •  26 Iunie 2017, 12:59

***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  25 Iunie 2017, 22:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hodoni
hodoni  •  25 Iunie 2017, 15:29
Postat de mihai231 pe 25 Iunie 2017, 15:00

Poli scuze...recas, se bate pt playoff

Nu conteaza numele , ii echipa Banatului !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează