FOTBAL  »  LIGA 1  »  REVENIRE

Revenit la Dinamo, Asanovici anunţă, în limba natală: ”Dinamo ce pobjedit Steaua!”

Asanovici a bifat 90 de minute pentru
Asanovici a bifat 90 de minute pentru "cîini" într-un meci, 0-2 cu ACS Poli, în prima etapă a campionatului, după care a fost împrumutat la Brașov

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 ianuarie 2014 21:51

Antonio Asanovici, 22 de ani, a revenit la Dinamo, după împrumutul la Corona, croatul dorind să beneficieze de plecarea lui Luchin şi să prindă primul 11 al ”cîinilor”.

- Antonio, crezi că vei rămîne, de data asta, la prima echipă?
- Eu aşa sper. Mă simt bine, puternic, de fapt, mai puternic decît în vară. Cred că am căpătat o şi mai mare experienţă. Voi lupta să impresionez şi să rămîn la Dinamo.

- Vei concura cu Grigore, cu Durimel, care par a fi titularii postului.
- Sînt sigur că domnul antrenor va oferi o şansă fiecăruia. Eu am încredere în forţele mele. Noi, croaţii, nu renunţăm niciodată. Am sînge de haiduc! Am crescut la Split, la Hajduk, sînt obişnuit să pun pasiune şi suflet în tot ceea ce fac.

- Cum crezi că ar putea fi o primăvară perfectă pentru tine şi pentru echipă?
- Dinamo ce pobjedit Steaua!

- Adică?
- În croată înseamnă că batem pe Steaua, în etapa a doua, din primăvară. Apoi, va fi şi mai bine.

10 meciuri a jucat în toamnă Antonio pentru ardeleni

Trei jucători pentru Buş
Roş-albii caută să rezolve cît mai curînd transferul lui Sergiu Buş, 21 de ani, de la Corona. Iar dinamoviştii vor să o facă ieftin, nu doar rapid. Ar dori să direcţioneze către gruparea braşoveană doi sau trei fotbalişti, chiar să-i cedeze definitiv. Respectivii sînt Raphael Stănescu, Pape Ndaw şi Vali Balint, toţi trei cu profil ofensiv. Corona vrea să păstreze 50 la sută dintr-un viitor transfer al lui Buş.

Inbox
- Dinamoviştii au avut ieri teste fizice la Săftica.
- Stoican s-a accidentat la ochiul stîng, la o partidă amicală de fotbal, după o lovitură primită de la adversar. "Doar s-a învineţit, nimic periculos", a mărturisit Flavius.
- "Eu aş vrea să mă bat şi mîine la titlu cu Steaua, însă trebuie să avem răbdare. Avem mulţi tineri, trebuie să le dăm încredere. Vom încerca în doi ani să ne batem la titlu", a comentat Stoican la DigiSport.

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (38)
bamse1901
bamse1901  •  13 Ianuarie 2014, 09:37

sa te vad in teren daca esti haiduc

polistul68
polistul68  •  12 Ianuarie 2014, 21:34
Postat de 14mai1948 pe 12 Ianuarie 2014, 12:12

desfintatil si voi ..puteti? la cit trag arbitrii cu voi nu aveti un golgeter cu goluri mai multe ..dudu georgescu 2 ghete luate prin valoare ,mateut la fel .la camataru au fost suspiciuni ca sa fortat spre finalul campionatului cind ii mai trebuiau citeva goluri sa devina golgeterul europei a dat 6 goluri .. acum atacant precum camataru nu avem si nici nu o sa avem inca 50 de ani ... la cit aranhati meciurile sa cistigati si ca bou rceanu sa ia titlul de cel mai bun fotbalist al romaniei pt ai creste cota puteti sa va faceti si voi golgeteri dar astia se nasc asa nu pot devenii din tufe artari ... piovacari,kapetanos,tatu,nicolici ,dinamovistii care au luat ghete de aur au fosystaruri la

Sunt timisorean, deci tin cu steaua si cu dinamo asa cum tin cu campioana din Vnezeuela...ba chiar mai rau...dar..1. Bourceanu e de departe cel mai bun fotbalist din Romania. Vei vedea ca se va transfera la o echiap cit de cit serioasa, unde va juca, nu ca ceilalti romani. 2. nU STIUC E MARE ATACANT AI VAZUT TU IN CAMATARU. Avea forta, alerga mult, dar in Europa si la nationala a dat f putine jocuri. Eu l-am prins jucind.. Si Gheata de Aur a fost desfintata dupa ce a inceput circul cu dinamovistii....stelisti au "concurat" dupa. Dar Lucescu cu Camataru au icneput. Orice, numai sa cistige si ei ceva. Daca tu te lauzi cas atir eusit sa desfintati ceva, eu zic ca esti jenant.

polistul68
polistul68  •  12 Ianuarie 2014, 21:27
Postat de cainerau1953 pe 12 Ianuarie 2014, 16:32

Asta e ala de a cazut la golurile lui Barbut si Szekely ??? asta a gresit grav in prima etapa de la Timisoara, asta e un expirat, nici nu se compara cu Luchin, care ala era peste el cu mult !!!

AIn sfirsit un dinamovist realist....e mult sub Luchin, e chair si sub Scutaru. Are probleme reale de plasament, viteza, anticipatie...pe care daca nu ti le da Dumnezeu, nu rpea le poti antrena...chiar nu-l inteleg pe Stoican..pe MUltescu nici atit.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează