FOTBAL  »  Superliga  »  FORESTA SUCEAVA - STEAUA, AZI, ORA 21:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, PROTV

Revine căpitanul » După o pauză de aproape 3 luni, Pintilii a fost inclus în lotul Stelei pentru meciul de azi cu Foresta

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 00:00

Veste mare pentru Steaua. De azi se întoarce oficial unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai vicecampioanei.

Mihai Pintilii a fost recuperat sută la sută după o gravă accidentare suferită în vară, s-a antrenat de zile bune cot la cot cu colegii săi şi a fost inclus în lotul cu care Reghecampf va face deplasarea în Moldova în această dimineaţă.

A revenit mai repede

Foarte probabil, Pintilii va bifa primele minute, după o pauză de aproape 3 luni, însă e posibil să nu înceapă din postura de titular. Cel care e căpitanul echipei s-a accidentat pe 6 august, iar după 10 zile a suferit o intervenţie chirurgicală pentru avulsie de tendon al muşchiului drept femural de parte dreaptă. Operaţia a fost efectuată de Ionuţ Codorean şi a fost una extrem de complexă: reinserţia osoasă a tendonului cu ancore.

Deşi atunci s-a anunţat că revenirea e programată peste 4 luni, recuperarea a decurs excelent şi Pintilii a făcut minuni sub comanda kinetoterapeutului Ovidiu Kurti. Practic, el e apt să joace din nou după numai 3 luni fără 10 zile.

6,75media notelor GSP ale lui Pintilii în acest sezon, cel mai bun din tot lotul lui Reghecampf

 clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  27 Octombrie 2016, 11:54

Un ziarist are obligatia ( profesionala ) sa informeze si sa se informeze corect.Afirmatia : " ..Operaţia a fost efectuată de Ionuţ Codorean şi a fost una extrem de complexă: reinserţia osoasă a tendonului cu ancore..." este incorecta. Muschiul drept femural se insera, in partea de sus pe spina iliaca antero-superioara, iar reinsertia sa ( dupa un accident) este o operatie simpla , ci suruburi sau cu ancore. Operatia nu pune probleme sau pericole, problema este ca perioada de repaos neceasara reinsertiei, de calitate,implica nefolosirea coapsei, care se hipotrofiaza, de aia reeducarea muschiului dureaza mai mult ( cam 2 luni). "Accidentarea " este o urmare, nu a unui traumatism local, ci o proasta fortare a muschiului in perioada de pregatire, o problema de slaba adaptare la efort maximal, sau lipsa "incalzirii" suficiente a zonei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează