LIGA 1  ·  CRAIOVA

Revine Corneliu Papură? Craioveanu: „Cred că el va fi următorul antrenor al Craiovei”

Duminica, 05 Ianuarie

Gică Craioveanu, 51 de ani, și-a anunțat în această seară plecarea din funcția de director de imagine al celor de la CS Universitatea Craiova. 

Nemulțumit de politica lui Mihai Rotaru, Craioveanu a ales să părăsească proiectul pe care-l susținuse încă de la apariție, în 2013. Cel poreclit „Grande” a oferit și detalii despre numele viitorului antrenor, post rămas vacant după plecarea lui Victor Pițurcă. 

Cred că următorul antrenor va fi Corneliu Papură. Cred că el va rămâne o perioadă. A fost mereu aproape de club și se înțelege bine cu Rotaru”, a declarat Gică Craioveanu la TV Digi Sport. 

Corneliu Papură (46 de ani) a fost numit antrenor al alb-albaștrilor în primăvara lui 2019, după ce Devis Mangia a fost demis. „Papi” a condus clubul până în august, când în locul acestuia a fost adus Victor Pițurcă. Totuși, Papură n-a părăsit clubul și a rămas în staff-ul lui Pițurcă. 

Vezi și: 

Gică Craioveanu, OUT de la Craiova! Iese la atac: „Nu sunt pus în valoare! Să ocup un post degeaba? M-a dezamăgit că Pițurcă a fost dat afară”Documente din Spitalul Inimii de la Cluj: Îi mută fictiv pe secții și mor după fix 10 minute!

Libertatea

Comentarii (1)

robotucigas  •  06 Ianuarie 2020, 01:43

Vai de steaua lor, echipa de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
21:30 Fotbal, Premier League

Manchester City - West Ham

Eurosport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Atalanta - Valencia

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Tottenham - RB Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1