FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Revine Corneliu Papură? Craioveanu: „Cred că el va fi următorul antrenor al Craiovei”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 20:38

Gică Craioveanu, 51 de ani, și-a anunțat în această seară plecarea din funcția de director de imagine al celor de la CS Universitatea Craiova. 

Nemulțumit de politica lui Mihai Rotaru, Craioveanu a ales să părăsească proiectul pe care-l susținuse încă de la apariție, în 2013. Cel poreclit „Grande” a oferit și detalii despre numele viitorului antrenor, post rămas vacant după plecarea lui Victor Pițurcă. 

Cred că următorul antrenor va fi Corneliu Papură. Cred că el va rămâne o perioadă. A fost mereu aproape de club și se înțelege bine cu Rotaru”, a declarat Gică Craioveanu la TV Digi Sport. 

Revine Corneliu Papură? Craioveanu: „Cred că el va fi următorul antrenor al Craiovei”

Corneliu Papură (46 de ani) a fost numit antrenor al alb-albaștrilor în primăvara lui 2019, după ce Devis Mangia a fost demis. „Papi” a condus clubul până în august, când în locul acestuia a fost adus Victor Pițurcă. Totuși, Papură n-a părăsit clubul și a rămas în staff-ul lui Pițurcă. 

Vezi și: 

Gică Craioveanu, OUT de la Craiova! Iese la atac: „Nu sunt pus în valoare! Să ocup un post degeaba? M-a dezamăgit că Pițurcă a fost dat afară”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
robotucigas
robotucigas  •  06 Ianuarie 2020, 01:43

Vai de steaua lor, echipa de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează