FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Revine la Poli Iași? Transferul lui Andrei Cristea la CSU Craiova ar putea fi blocat: „Decizia poate deveni nulă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 21:54

Deși atacantul Andrei Cristea, 34 de ani, a debutat la CSU Craiova, transferul lui de la Poli Iași ar putea cădea.

Horia Sabo, directorul general al lui Poli Iași, spune că decizia luată de Adrian Ambrosie de a-l ceda pe Andrei Cristea la schimb cu Florin Gardoș și Andrei Burlacu, împrumutați, este nulă, pentru că el nu și-a dat acordul.

„Uitaţi-vă la modul în care a fost gestionată relaţia cu FCSB, care este cel mai important client român al nostru, în privinţa transferului lui Andrei Cristea. Mi se pare că a fost o afacere de familie, cu plecarea gratis a căpitanului, în condiţiile în care tu te plângi că nu ai bani, și aducerea a doi jucători importanţi, dar fără o clauză concretă de achiziţie.

Îi avertizez pe toţi jucătorii şi pe toată lumea care lucrează cu clubul că există o şansă foarte mare ca deciziile sau actele emise în această perioadă de către club să fie lovite de nulitate. În Civil, pe legea românească, se spune că dacă deciziile comitetului director nu sunt legale, actele subsecvente vor fi şi ele lovite de nulitate”, a declarat Horia Sabo pentru TV Telekom Sport.

Citește și:

Poli Iași, „sabotată” în Antalya » Ce s-a întâmplat în cantonamentul echipei lui Stoican

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
albalbastru72
albalbastru72  •  22 Ianuarie 2019, 00:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1331513350213988
Bogdan Iliescu  •  17 Ianuarie 2019, 14:59

"În Civil, pe legea românească, se spune că dacă deciziile comitetului director nu sunt legale, actele subsecvente vor fi şi ele lovite de nulitate” - Ce legatura are tribunalul civic cu cel sportiv? Sa conteste in civic, iese la pensie Cristea pana se judeca :)))

pittt
pittt  •  17 Ianuarie 2019, 14:06
Postat de Eugen Pan pe 17 Ianuarie 2019, 07:41

Conducatorii Craiovei trebuie sa fie atenti sa fie totul ok.nu trebuie sa riscam punctele la masa verde pentru dferbedeul asta becalist de asa zis manager

Nu are ce sa se intample. Daca transferul e inscris la FRF si FRF da ok-ul atunci rezultatele obtinute inainte de decizie sunt omologate indiferent de decizia tribunalului

Vezi toate comentariile (11)
Comentează