FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Revoltă a fanilor lui FC Argeș împotriva echipei lui Dică: "Afară din patria lui Dobrin!"

Bannerul afișat de suporteri la meciul de baschet din weekend / FOTO: stiridepitesti.ro
Bannerul afișat de suporteri la meciul de baschet din weekend / FOTO: stiridepitesti.ro

Articol de , - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 10:21

Fanii lui FC Argeș nu vor să primească FCSB să joace în Trivale meciurile din L1, iar suporterii au protestat în weekend la un meci de baschet jucat în oraș. 

Arena Națională s-a închis! E ordinul pe care primarul Gabriela Firea l-a dat, iar FCSB e nevoită să joace în altă parte ultimele trei meciuri programate acasă din 2018.

Nicolae Dică s-a consultat cu cei din staff și a decis să mute echipa la Pitești.

În momentul anunțului, fanii echipei din Trivale au luat "foc" pe rețelele de socializare.

"Nu ajuți nici Piteștiul, nici FC Argeș prin aducerea echipei FCSB în oraș. Nu ajuți deloc tinerii care vor să devină "vulturi" alb-violeți. Nu ne ajută cu nimic meciurile astea în drumul spre promovare. Nu ne ajută că ne muți meciurile în timpul săptămânii ca să jucați voi duminica în nocturnă", au scris fanii.

Apoi, ultrașii echipei au mers în weekend la meciul de baschet BCM U FC Argeș - CSU Oradea și-au scandat minute bune împotriva primarului Cornel Ionică: "Afară, afară din Trivale!". Și au afișat bannerul: "Primare, ești o mizerie!".

Preşedintele Ligii Suporterilor argeşeni, Florin Dobre, consideră că ar fi o greşeală ca formaţia stelistă să fie primită în Trivale.

"Nu ne convine deloc dacă Steaua va veni să joace la Piteşti, patria lui Dobrin, care nu are nicio legătură cu Steaua şi Gigi Becali. Nu suntem de acord cu venirea lor aici".

Replica lui Dică a venit: "Suporterii s-au grăbit să facă acele afirmații, au uitat că eu am promovat echipa din Liga a 3-a în Liga a 2-a. Atunci ei nu erau alături de noi. Sigur, nu ne numeam FC Argeș, dar era aceeași echipă".

Dar fanii n-au abandonat confruntarea: "Ce nu ai înțeles tu, Nicule, e că după ce echipa a devenit FC Argeș, noi, suporterii, am venit lângă ei, realizând că mirajul FC Argeș nu mai este doar o promisiune electorală, iar din acel moment echipa a redevenit un brand al Piteștiului și formația fanion a argeșenilor".

"A fost o discuție să nu mai mergem la Voluntari, pentru că nici rezultate bune nu am avut, nu au venit nici suporterii, așa că ne-am reorientat. Au mai fost și variantele Giurgiu și Ploiești, dar le-am abandonat repede. Mergem la Pitești!"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

"La Piteşti au mai jucat acum câţiva ani Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova şi nu au plecat cu nimic de la stadion. Nu au încurcat cu nimic echipa noastră"
Cornel Ionică, primar FC Argeș

Steliștii pun și condiții!

Vicecampioana va evolua cu Viitorul pe 9 decembrie, dar Dică a spus la DigiSport ce vrea să le ceară celor de la FC Argeș să-și modifice programul din Liga a 2-a pentru a avea un gazon bun la acest meci.

"Pe 8 decembrie, FC Argeș va juca acasă cu Pandurii, în timp ce noi avem meci cu Viitorul o zi mai târziu. Și atunci, cei de acolo mi-au spus că vor încerca să mute meciul joi sau vineri tocmai pentru ca gazonul să nu se deterioreze și să aibă timp pentru a fi refăcut", a declarat tehnicianul de 38 de ani.

 Vezi și: FCSB în provincie // Nici la Pitești, nici la Voluntari » Microbiștii au ales stadionul favorit pentru formația lui Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
liviu79pit
liviu79pit  •  20 Noiembrie 2018, 14:26

HUOOOOO! MERGETI BAI LA BUZAU! LASATI-NE LINISTITI!

chromophobia
chromophobia  •  20 Noiembrie 2018, 13:47

Eu vreau sa vina joace FCSB la Pitesti,Fc.Arges sa promoveze si de la anul sa fuzioneze cele 2 ca sa se numeasca FC.FCSP.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Noiembrie 2018, 13:46

dar cum o sa joaca cand au aceasi etapa pe tern propriu ? cred ca fanii nu vor sa joace pe la mijlocul saptamanii ca sa faca loc unei alte echipe, indiferent cine ar fi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează