FOTBAL  »  Superliga  »  SISTEM NOU ÎN LIGA 1

Revoltă după decizia de reducere a numărului de echipe din Liga 1: "E în defavoarea fotbalului!"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 20 mai 2014 15:35

Decizia de azi a Adunării Generale a LPF, de a reduce numărul echipelor din Liga 1 la 14, începînd cu sezonul 2015-2016 a provocat şi reacţii negative. Florin Prunea, preşedintele celor de la CSMS Iaşi, nu e de acord cu noul sistem."La o populaţie de 22 de milioane de locuitori, să ai prima ligă cu doar 14 echipe nu este normal. În condiţiile acestea, vor fi şi mai multe echipe care vor dispărea. Liga 1 cu 14 echipe este în defavoarea fotbalului românesc.

Vor fi din ce în ce mai puţini jucători români şi de pierdut va avea şi echipa naţională. Vă daţi seama cîţi jucători vor rămîne fără serviciu?!", a spus Florin Prunea pentru Mediafax.

"Pe noi, care avem şanse mari de promovare, nu ne-a întrebat nimeni ce părere avem. Nu e corect să se pronunţe nişte echipe care oricum sezonul următor nu vor mai juca în Liga 1. Adică decid alţii pentru noi? Nu e normal ce se întîmplă", a continuat Prunea.

Revoluţie totală în Liga 1! Azi s-a decis trecerea la campionat cu 14 echipe şi sistem cu play-off şi play-out! Cum se va modifica sezonul viitor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (121)
latzio80
latzio80  •  21 Mai 2014, 08:14
Postat de zurzu_zurzu pe 20 Mai 2014, 18:32

Se pace o mare prostie daca nu introduce si limitarea jucatorilor straini in liga l.Maxim 6 in lot si 4 in teren,altfel nu vom mai avea cu cine sa jucam la nationala.Si de ce 14 echipe?Daca imparte in doua,una va sta saptamanal.Daca tot au ales asa sa joace play off 6 si play aut 8 si sa retrogradeze 4 nu 2.Daca retrogradeaza doar 2 din 7,in cazul impartiri in doua,nu se vor elimina balturile .Si in liga a doua trebuiau 2 serii de cate 12 cu acelasi sistem.In fine,nu s eu in masura sa decid.La noi totdeauna se cauta impacarea dintre capra si varza si nu duce la nimic bun .Se lasa loc de matrapaslcuri.Trebuie la FRF ca la FIA,aia sa decida fara sa consulte participantele.

Se pot limita doar numarul de jucatori extracomunitari.

geov
geov  •  21 Mai 2014, 08:13

NU Este in favoarea fotbalului asa probabil nu se vor mai aduce toti ratatii in liga1 ca cei ce au fost pe la Severin -ma refer la starini.Ar fi trebuit impuse si reguli stricte ptr cresterea si promovarea de jucatori tineri romani , deasemenea reducerea numarului de straini din lot si cel de pe teren sa zicem 5 in teren si maxim 8 in lot.Obligativitatea de a avea in liga a 2 si a 3 minim 1 si 2 juniori in echipa , reinfiintarea competitiilor ptr tineret si juniori .

latzio80
latzio80  •  21 Mai 2014, 08:10
Postat de stelist86 pe 21 Mai 2014, 06:48

BAI PRUNEA,TU VREI SERVICII SAU VREI FOTBAL DE CALITATE IN LIGA1 ?STII CITI JUCATORI VALOROSI ERAU ACCIDENTATI DE UMPLUTURA LIGII1 ?plus ca programul era prea incarcat pentru echipele care jucau in europa,este bine asa sunt mai multe jocuri de valoare in campionat,bai baiatule in fotbalul de azi nu se mai garanteaza servicii ca in comunism,ESTI BUN SI AI BANI JOCI,altfel nu incurca lumea !

Programul va fi si mai incarcat 38 de meciuri fata de 34.

Vezi toate comentariile (121)
Comentează