FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revoluția dinamovistă din play-out: "Vin 5 jucători în următoarele zile. Trebuie să spălăm rușinea"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 21:08

Ionel Dănciulescu a anunțat schimbări majore la Dinamo în pauza de iarnă. Directorul sportiv al "câinilor" a dezvăluit că în zilele următoare se vor face 5 transferuri. 

"Achizițiile noastre au fost mai multe nereușite în vară. Trebuie să recunoaștem asta. Adevărata față a lui Dinamo cu Rednic va fi după perioada de pregătire. Pentru că el își va construi lotul.

Vom juca în play-out. E un sezon ratat din toate punctele de vedere. Trebuie să fim sinceri, play-off-ul este în acest moment foarte, foarte departe de noi.

Rednic trebuie să schimbe multe. Vor pleca jucătorii pentru care ne-am dat seama că existe anumite limite. Sper ca până la reunire 90-95% din lot să fie stabilit. Vin 4-5 jucători în următoarele zile. Trebuie să spălăm puțin rușinea din acest sezon.

Au toate condițiile. Au mașini de serviciu și apartamente de serviciu. Salarii bune, locul 3-4 în Liga 1. Salomao, Pesici, Gomelt au salarii mici? 9500-10.000 pe lună e puțin? Avem vitaminizare, deplasări cu avionul, condiții de antrenament foarte bune. Ce le lipsește?", a zis Dănciulescu la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
chris_bu67
chris_bu67  •  25 Decembrie 2018, 19:36

Ăștia 5 care vin,de câte 5 luni n-au jucat?

1745flo
1745flo  •  25 Decembrie 2018, 13:00

Craciun fericit dinamovistilor!

mmvv80
mmvv80  •  25 Decembrie 2018, 11:08

unde-s fumigenele cu investitori din Marea Britanie sau zona araba. Data trecuta cand ratau playoff-ul fierbeau tare suporterii si le-a dat ceva sa le distraga atentia. Acum vad ca suporteri s-au obisnuit cu playout-ul si nu mai sunt socati, stau cuminti in banca lor

Vezi toate comentariile (59)
Comentează